[quote="pulkownik_jakuszyn" A ostatnimi czasy to bezapelacyjnie rządzi dla mnie Tom Hardy. No facet jest po prostu zajebisty i podnosi poziom każdego filmu, w którym gra.[/quote]
[quote]Panowie a może polecicie jakiś fajny serial . Szukałem coś na necie ale strasznie tego dużo. Nie chce ściągać z neta odcinków (cieniutki net) tylko je oglądać w sieci. Najlepiej jak by to coś było z lektorem pl . Kiedyś oglądałem Dextera (zatrzymałem się na 7 sezonie) , Nie z tego świata i Bates Motel (zatrzymałem się chyba na 9 odcinku 1 sezonu bo nie mogłem dalej nic znaleźć). Nawet ostatnio coś czegoś fajnego szukałem ale gdy coś znalazłem to albo nie było PL lub było płatne. Zima się zbliża, dziewczyny brak a coś trzeba robić wieczorami.[/quote]
Ad.1. Tom'a Hardego strasznie polubiłem za film pt."Warrior", zagrał tam zajebiście, ogółem cały film spoko. W filmie "Brudny szmal" zagrał też bardzo fajnie razem z Panem Soprano czyli Jamesem Gandolfinim.
Ad.2. Jak chcesz coś śmiesznego to polecam serial "Dwóch i pół". Ja mogę Ci polecić "Person of Interest"", "Sons of Anarchy" (pokochałem ten serial), "Rodzina Soprano", a z Polskich to może "Na krawędzi" i "Wataha".
Najnowsze posty