ale wy macie problemy mój boże,zgaduje że gracie skrzydłami czyli najgłupszą możliwą taktyką,ustawcie sobie 4-3-1-2 albo 4-1-2-1-2 cokolwiek na bazie środka,gry środkiem wyniki przyjdą same jak ładnie ułożycie pozycje, co do waszych wyników to w FM świetnie odwzorowali formę drużyny,jak moja Celta jest w gazie i robie po 4-5 zwycięstw z rzędu to pykam u siebie i Real i Barce jak wpdadne w dołek do dostaje baty 0-3 0-4,dużą rolę odgrywają morale tak jak w prawdziwym futbolu,licząc siekanie w bete to rozegrałem dobre 1600 h w FM 15 i nie ogarniam waszych problemów,wielki mi halo,że wam nie wchodzi gol a rywal łąduje jedną setkę,zobaczcie na przebieg meczu Szkocja-Polska,Marsylia-Liberec i multum innych,takie rzeczy się zdarzają,stosujcie rotacje jak napastnik nie wykorzystuje sytuacji,zmieniajcie trening,jak miałem zapaść w drużynie to przez cały listopad trenowałem na wyskokich ofnsywe mimo meczy co 3 dni i jakoś zdało rezultat,grunt to szeroka kadra i obserwowanie wydarzeń na boisku

Zajęło mi to aż pół minuty. Też się przeniosłeś na stronę Mahdiego?
Tutaj nie ma żywej duszy...
Bo Mahdi musi każdego użytkownika zaakceptować zanim będzie mógł wchodzić na swoje konto (czyli pewnie będzie wymóg podania pełnych personaliów, miejsca zamieszkania i potwierdzenia swojej tożsamości przez jakiś portal społecznościowy). No, ale to nie temat na takie dyskusje - tutaj się tylko narzeka na grę
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty