Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.04.2015 16:17    #7731
Lechem grałem . Miazga Krivca zaraz w połowie sezonu sprzedałem do Salzubarga za 6.5 ml euro. Myslałem że to duża kasa. A potem Stilic odsedł do Bragi za 9 mln euro. Lewy akurat nie palił się do wyjazdu ale chciał za dużej podwyżki i sprzedałem go do Norymbergii. No fakt Palermo jest ciekawym wyborem ale chyba raczej zdecyduję sie na Aston Villę (po głowie chodzi mi jeszcze FC Porto) . Mysle ze to idelne miejsce dla mnie. Dobry skład, parę wzmocnien, brak długu, duży stadion no i liga angielska- moja ulubiona. Ale dzięki wielkie że na pisałeś.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Crasher001 Partyzant

0
18.04.2015 12:20    #7732
Szukam klubu z największym budżetem transferowym z Anglii. Proszę o drużyny, które nie grają w Premier League. Interesuje mnie Championship, League One i ewentualnie League Two. :)

Enfant terrible Partyzant

0
20.04.2015 22:35    #7733
[quote="Crasher001"]Szukam klubu z największym budżetem transferowym z Anglii. Proszę o drużyny, które nie grają w Premier League. Interesuje mnie Championship, League One i ewentualnie League Two. :)[/quote]

Nottingham Forest. Nie wiem jak budżet początkowy (zakładam, że i tak wysoki), ale klub niezwykle bogaty. Ewewntualny awans, o który nietrudno już po pierwszym sezonie, naprawdę wielkie pieniądze na wzmocnienia.

Domkar Partyzant

0
22.04.2015 15:15    #7734
Witam wszystkich. Chciałbym aby ktoś mi doradził klub. Moje wymagania to:
- Klub z najwyższej klasy rozgrywkowej, 5 najsilniejszych lig, którego zarząd oczekuje obrony przed spadkiem.
- Budżet może być zero w 1 sezonie bo i tak wyłączam okno, ale zależy mi na tym,aby po spełnieniu oczekiwań zarządu, po 1 sezonie wpadła sumka w okolicach 8-12 mln euro na transfery.
To by było na tyle, większych wymagań nie mam.

Domkar Partyzant

0
22.04.2015 15:33    #7735
Zapomniałem dodać Fm 2015, najnowsza aktualizacja :)

mariaczi123 Partyzant

0
22.04.2015 17:36    #7736
FM 15, klub może być z 1 ligi (dolna polowa tabeli) lub czołowa z 2, duży budżet, odpada liga angielska i chciałbym by chętnie do niego przychodzili Polacy :D

Wieczór Partyzant

0
22.04.2015 21:50    #7737
Co sądzicie o lidze szkockiej? Zastanawiam się nad Falkirk (II liga) żeby przywrócić zespół do Scottish Premier League, lub Glasgow Rangers (ten sam cel co przy Falkirk) - tutaj prezes chce odejść z klubu i obawiam się, że przyjdzie nowy i mnie wywali.
Którym zespołem gra się przyjemniej?
FM 14

FreeaZ Partyzant

0
23.04.2015 10:43    #7738
Witam, poszukuję klubu który ma bardzo dobrą młodzież.
Chciałbym, aby wyciągać ze szkółki klubowej utalentowanych zawodników, bądź wyszukiwać za pomocą dobrych scoutów.
Klub nie musi być, iż gdyż sam chciałbym tego osiągnąć. Reputacja klubu mogłaby być dobra, aby zawodnicy chcieliby grać dla tego klubu.

Jaki klub polecacie?

KZ Partyzant

0
23.04.2015 11:38    #7739
W Polsce świetną młodzież ma Lech. Z innych krajów polecam Schalke. Świetna szkółka zresztą nawet w realu w zeszły weekend w 11 wybiegło chyba 7 wychowanków. Jest Meyer, Goretzka, Avdijaj, Draxler, Kolasinac, Sane i jeszcze kilku innych. Grałem nimi zarówno w FM 14 jak i 15 i polecam. Drugi klub u naszych zachodnich sasiadow ze swietna mlodzieza to Stuttgart. Też świetna szkółka i Werner, Rudiger, Ulrich, Didavi czyli już kilku wychowanków w 1 drużynie jest. Z Anglii świetna młodzież jest w obu klubach z Liverpoolu i w Southampton.

FreeaZ Partyzant

0
24.04.2015 12:59    #7740
Witam!
Szukam dwóch propozycji klubów, które muszą spełniać te wymagania:
1.Klub do którego chętnie będą przychodzić Polacy, dobra reputacja, i w miarę ogarnięty budżet.
2.Klub średni, który jest z budżetem na "zero", ani bogaty ani biedy, chciałbym skupić się na ściąganiu w niskiej cenie młodzików, a sprzedawać z dużym profitem, i tak stworzyć wielki klub :)

Pomożecie?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.