Revolucyjna Liga Typerów - uwagi/nagrody

mati91ck Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2014 13:48    #101
pół roku po lidze typerów żeby nie było nagród to jest po prostu patologia

mati91ck Partyzant

0
12.11.2014 23:07    #102
ogarniać ten burdel !!!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
13.11.2014 01:14    #103
Ja ten burdel ograrniam za darmo, w części merytorycznej właściwie sam, także prosiłbym o nieco inny ton. Nie jestem odpowiedziany za to, że pewnym ludziom przez rok rozmyły się zobowiązania.
twitter.com/Ceyvol

wislak_91 Partyzant

0
14.11.2014 00:37    #104
Jak sie nie da załatwić FM'a 15, to moze chociaż jakaś pokaźna zniżka na zakup klucza do gry? Nagrodą był FM 14, ale to miało sens w maju... Teraz jesteśmy kilka dni po premierze FM'a 15 i co mi po wersji nr 14?

Rozumiem, że w tym momencie problemem dotyczącym FM'a 15 są kwestie finansowe. Calutki rok się logowałem i odwiedzałem stronkę częściej niż zwykle po to, żeby nie przegapić jakiejś kolejki do typowania. A teraz czekam na FM 14, który w maju jeszcze by mnie zadowolił, ale nie teraz... Ciężko to nazwać nagrodą...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.11.2014 o godz. 00:37

mati91ck Partyzant

0
22.11.2014 20:31    #105
Ceyvol ... to, że rozmyły się zobowiązania nie znaczy, że nic z tym nie można zrobić ... obstawiało się wyniki itd, robiło wam się wejścia unikalne za to bierzecie kase więc chyba skoro ludzie obstawiali to i wy powinniście się wywiązać z regulaminu.

" 2. Zasady nagradzania laureatów precyzuje zakładka "Nagrody", znajdująca się na podstronie działu "Typer" serwisu CM Revolution. Nagrody rzeczowe zostaną wysłane do zwycięzców w ciągu 30 dni od momentu zamknięcia nagradzanych klasyfikacji, o ile użytkownicy przekażą poprawny adres do wysyłki na adres mailowy w ciągu 3 dni od momentu zakończenia rozgrywki (wysyłając wiadomość z tego samego adres e-mail, który został zarejestrowany pod kontem użytkownika). "

A minęło 144 dni ... sami z własnego wywiązania się wobec graczy moglibyście dać klucze i mieć odbębnione, ale nie ... myślicie, że będzie się zwlekało zwlekało i tak się w końcu ludziom znudzi pisanie w tej sprawie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.11.2014 o godz. 20:31

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2014 03:40    #106
przecież to nie jest wina cmreva tylko drugiego podmiotu który to organizował. Poczytaj ten temat. Ktoś już to tu tłumaczył.

Za niedługo będzie przedawnienie ;)

wislak_91 Partyzant

0
24.11.2014 17:38    #107
[quote="myfunnygame"]przecież to nie jest wina cmreva tylko drugiego podmiotu który to organizował. Poczytaj ten temat. Ktoś już to tu tłumaczył.

Za niedługo będzie przedawnienie ;)[/quote]
I Twoim zdaniem wszystko jest ok, tak? Najłatwiej napisać, że ktoś tam się wycofał i to kogoś tam wina. A jakby betsafe postanowił nie wypłacić tych końcowych nagród za klasyfikację generalną, to rozumiem że też wszystko byłoby cacy.

Z niecierpliwością czekam na taki post:

"Przepraszamy wszystkich uczestników, ale sponsor się wycofał i nagród nie będzie. Reklamowaliśmy jego logo przez cały rok w naszym serwisie, Wy pięknie nabijaliście odwiedziny i posty, ale to już nie ma żadnego znaczenia. Nasz wspaniały wspólnik się wycofał i niestety ktoś musi być pokrzywdzony (nieszczęsnym trafem w tym wypadku padło na uczestników typera). Jednocześnie mamy nadzieję, że licznie będziecie brali udział w kolejnych konkursach organizowanych przez nasz serwis. Jeśli będzie to typer, to pilnujcie się aby nie przegapić jakiejś kolejki meczów. Najlepiej zaglądajcie do typera codziennie. Nagrody za udział GWARANTOWANE".

Brałem udział w tym typerze, bo przyciągnęły mnie do niego nagrody (należy pamiętać, że nie były gwarantowane, bo występowały w postaci bonusów, które trzeba było odpowiednio obrócić w betsafe, aby wypłata czegokolwiek była możliwa...). Te pieniężne wszyscy dostali (niektórzy nawet po 6 miesiącach i wielu przypomnianach!). Na najważniejszą nagrodę oczywiście się nie doczekałem. DZIĘKI!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
24.11.2014 18:32    #108
Po prostu uwielbiam ludzi, którzy twierdzą, że wiedzą, co napiszę kolejnego dnia. Poproszę jeszcze szóstkę w totka.

Jak do tej pory zawsze pisałem, że nagrody będą, i były. Nie widzę powodu, by miało się to zmienić na ostatniej prostej.

Btw - to nie Betsafe miało sponsorować FM-y. To tylko pokazuje, jak pochopne wnioski wyciągacie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.11.2014 o godz. 18:32

twitter.com/Ceyvol

wislak_91 Partyzant

0
24.11.2014 21:16    #109
Nie chcę się więcej z nikim spierać ani wymądrzać, ale historia tego typera jest po prostu irytująca...

Jeśli chodzi o nagrody w postaci FM'a, to myślałem że leży on w gestii cmrev.com. Wiedziałem, że nie jest za niego odpowiedzialne betsafe, więc jeśli chodzi o te pochopne wnioski, to nie do mnie :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.11.2014 05:39    #110
polecam przejrzeć ten temat od początku :) Ja to zrobiłem i wiem, że to nie wina cmrev ale co ja tam wiem ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.