Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

`Gekkou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2014 19:31    #7371
Gral ktos albo gra kariere Liverpoolem ? :) czy jest sens zaczynac i odbudowac potege nawet bez Suareza ? :]

qAd. Partyzant

0
22.08.2014 20:13    #7372
Siemka. Szukam klubu z drugiej ligi z najlepszych krajów, albo jakiś klub z miejsc 3-5 w słabszych krajach. Grałem Rangersami 9 sezonów i troche mi się znudziła kariera po przejściu do United. Być może wrócę do jednej z tych dwóch karier, zapewne będą to Rangersi, ale obecnie jakoś mnie znudziła ta kariera. Na oku mam takie klubu jak Kaiserslautern, Lipsk, Twente, PSV. Zastanawiam się jeszcze nad VFL Bochum, ale nie wiem czy to będzie dobry wybór. Jeśli grał ktoś tymi drużynami i mógłby opisać w skrócie jak mu się grało jedną z tych drużyn to byłbym wdzięczny. Oczywiście jeśli macie jakieś inne propozycje to piszcie :)

FM 14, update 0.6 od Bartka.

PS: Co sądzicie o jakiejś drużynie z Chorwacji ?

darioe Partyzant

0
22.08.2014 23:05    #7373
Siemka,szukam klubu z jak najniższej ligi w takich krajach jak Anglia,Włochy i Hiszpania.
Mam tylko jeden warunek klub MUSI posiadać historie czy choćby z czegoś słynąć.

FM 14. najnowszy update

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.08.2014 o godz. 23:06

Arbeh Partyzant

0
23.08.2014 00:43    #7374
[quote="`Gekkou"]Gral ktos albo gra kariere Liverpoolem ? :) czy jest sens zaczynac i odbudowac potege nawet bez Suareza ? :][/quote]
Mają takich graczy jak Sterling,Gerrard,Sturridge itp. A teraz jeszcze Balotelli. Ja osobiście uważam, że granie takim topowym klubem to żadne wyzwanie.

[quote="qAd."]Siemka. Szukam klubu z drugiej ligi z najlepszych krajów, albo jakiś klub z miejsc 3-5 w słabszych krajach. Grałem Rangersami 9 sezonów i troche mi się znudziła kariera po przejściu do United. Być może wrócę do jednej z tych dwóch karier, zapewne będą to Rangersi, ale obecnie jakoś mnie znudziła ta kariera. Na oku mam takie klubu jak Kaiserslautern, Lipsk, Twente, PSV. Zastanawiam się jeszcze nad VFL Bochum, ale nie wiem czy to będzie dobry wybór. Jeśli grał ktoś tymi drużynami i mógłby opisać w skrócie jak mu się grało jedną z tych drużyn to byłbym wdzięczny. Oczywiście jeśli macie jakieś inne propozycje to piszcie :)
FM 14, update 0.6 od Bartka.
PS: Co sądzicie o jakiejś drużynie z Chorwacji ?[/quote]
Chorwacja ciekawa sprawa, kolega wyżej pisał to poczytaj. Kuźnia talentów. Co do pierwszej propozycji to TSV Monachium,HSV(ledwo się utrzymali, może odbudować),Leeds United,Ipswich Town. A może liga Węgierska? Kiedyś była bardzo mocna :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.08.2014 o godz. 00:45

qAd. Partyzant

0
23.08.2014 11:20    #7375
Przeglądałem właśnie drużyny z Bundesligi i jakoś wybór padł na Mainz. Mógłby ktoś napisać kilka słów jak się grało nimi ?

`Gekkou Partyzant

0
23.08.2014 15:04    #7376
Szukam jakiegos klubu ktory jest sredniakiem u siebie w lidze ;) Ligi najlepsze - Anglia , Francja , Hiszpania , Niemcy , Włochy.
Chcialbym aby w skladzie bylo pare talentow i budzet nie byl tez najgorszy ;)
FM 14 , najnowszy update bartka ;)

Zymon Partyzant

0
23.08.2014 18:14    #7377
Wolfsburg, Aston Villa, HSV,Villarreal
był - będzie - jest zawsze IKS!

`Gekkou Partyzant

0
23.08.2014 18:19    #7378
@up
a grales moze ktorym z tych klubow ? :)

piotrp504 Partyzant

0
23.08.2014 18:35    #7379
[quote="`Gekkou"]Szukam jakiegos klubu ktory jest sredniakiem u siebie w lidze ;) Ligi najlepsze - Anglia , Francja , Hiszpania , Niemcy , Włochy.
Chcialbym aby w skladzie bylo pare talentow i budzet nie byl tez najgorszy ;)
FM 14 , najnowszy update bartka ;)[/quote]

Poleciłbym ci w Anglii Swansea City typowy średniak ale naprawdę ma fajnych graczy dużo talentów i prezes sypię kasą .od siebie mogę dodać że gram nimi już piąty sezon i naprawdę jest fajnie ,dwa rozbudowali mi młodz.i też dwukrotnie baza treningowa jest rozbudowana .z kasą jest też git z reguły od 20-30 mln euro na transfery .
Francji nigdy nie grałem ale podobno Lilie ,Montpellier , lub druga liga La Havre
W Niemczech bym wziął Freiburg lub Hoffmeinh ale nie polecam Wolsburga grałem nimi sezon na org składach i prezes marudził już po sezonie by sprzedać kilku zawodników bo sie mu kasa nie zgadza mi sie wolsburg nie podobał
Hiszpania Granada mnie ciągnie lub Valencia
Włochy fajnie mi sie grało w Napolii w fm13 a teraz bym wybrał Sampdorię , Torino , Florentinę lub Napoli
mam nadzieje że ci pomogłem
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

`Gekkou Partyzant

0
23.08.2014 18:44    #7380
A Olimpique Lyon we Francji ? :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution