Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Wueseu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2014 14:08    #7231
[quote]

Millwall F.C.

Nie wiem, czy ów klub spełnia wszystkie wymagania, ale o kibicach "Lwów" można by tomy napisać, więc na pewno nie będziesz musiał narzekać na frekwencję oraz atmosferę.;)

[/quote]

Przyjrzałem sie obu zespołom i zdecydowałem sie na Millwall :) oczywiście cała szkoleniówka na wejściu do wymiany ake juz po 1meczu (towarzyski z LYonem, 1:1 a Lyon wyrównał dopiero w 90 minucie!) jestem dość zadowolony zwłaszcza że mamy walczyć o utrzymanie sie na zapleczu ekstraklasy.

Do kolegi wyżej, ja stawialbym na Leverkusen :)

flexior Partyzant

0
12.07.2014 14:32    #7232
FM 2014

Witam
Po raz kolejny wracam do FM'a.
Można powiedzieć, ze jestem totalnym początkującym, bo jakby nie patrzeć, mimo kilku prób, nie pamiętam bym ukończył nawet 1 sezon, powodem był przeważnie brak czasu. Teraz są wakacje, wiec myślałem, by znów wrócić do gry.

Zastanawiam się nad 3 opcjami i proszę o porady dla takiego "niedzielnego piłkarza".

Opcja 1:
- Real Madryt - kocham ten klub od początku mojego zainteresowania piłką (około 14 lat), jest to po prostu mój ulubiony zespół i to o nim wiem najwięcej.

Opcja 2:
- Klub z IV ligi polskiej - czyli zespół z mojej miejscowości. W sumie nie ma tam prawdziwych nazwisk itp., ale sama możliwość poprowadzenia takiego klubu byłaby czymś ciekawym.

Opcja 3:
- Niegdyś wielki klub klub, który z różnych przyczyn znalazł się poza pierwszą ligą - w sumie mam tu na myśli głównie polskie zespoły takie jak np Polonia Warszawa, Wisła Płock, Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski, ŁKS Łódź (to te pierwsze, które przychodzą mi na myśl). Fajną rzeczą byłby powrót takich klubów do najwyższej klasy rozgrywkowej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.07.2014 o godz. 14:33

Wueseu Partyzant

0
12.07.2014 17:14    #7233
Jeśli kochasz i sie interesujesz, jesteś na bieżąco z wydarzeniami w Realu to graj nim. Duża frajda z rozjeżdżania masy zespołów + światowa reputacja, kosmiczny budżet no i też w zasadzie łatwość w pozyskiwaniu grajków - w końcu Real to marzenie każdego kopacza ;)

Ta opcja nr 3 która wymieniłeś jest mi najbliższa, zawsze to lubiłem ale powoli mi sie zaczyna nudzić budowanie czegoś z niczego więc teraz chyba pogram bogatszym klubem, który przez dziennikarzy typowany jest do wielkich sukcesów - przynajmniej na krajowych boiskach - ale sam nie odniósł większych sukcesów od lat a i kadra mimo umiejętności będzie do przebudowania z racji swojego wieku, trzeba wszak patrzeć w przyszłość i mówiąc otakim klubie przymierzam sie do francuskiego PSG.

Natomiast oprócz PSG mogę Ci polecić także francuskie Le Havre AC - chyba najstarszy francuski klub (1872) grający obecnie w drugiej lidze.
Możesz też spróbować AS Monaco, tyle jeśli chodzi o Francję. We włoszech ciekawe wydaje sie Lazio, którego w starych wersjach FM'a nie nawidziłem - a raczej nie nawidziłem grać przeciw nim. Rzymianie obecnie w Serie A co prawda ale czasy świetności mają dawno za sobą.
W Portugali takim klubem będdzie Boavista Porto ale tu naprawdę będziesz sie musiał napracować bo grajkowie nie dość że w połowie amatorzy na 3 ligowych boiskach to mistrzowie kraju z 2000 roku (jedyny warty wzmianki sukces) mają dość poważne problemy finansowe.
Jeszcze w Angli ciekawym wydaje sie Nottingham Forrest, dawna potęga, obecnie druga liga.

herbu3 Partyzant

0
13.07.2014 03:03    #7234
Ja bym brał Real. W każdej wersji gram Realem i w tej nie jest inaczej. Teraz jestem w połowie 6 sezonu i zebrałem z obecnych grajków i newgenów taką pakę, że gra jest czystą przyjemnością. I jeszcze to obserwowanie rozwoju twoich piłkarzy w klubie z najlepszą bazą treningową i trenerami na świecie od trampkarza po reprezentację kraju. Naprawdę super sprawa.

Lubie_Placki Partyzant

0
13.07.2014 12:10    #7235
Ciężka decyzja przede mną, wybór klubu :D Ostatnio grałem Marsylią, ale po zaledwie 1 sezonie gra mi się kompletnie znudziła. Teraz szukam czegoś typu "zrób coś z niczego", macie jakieś ciekawe propozycje? Wersja 14.3.1 i najnowszy update od pr0 na 1.07.

r0gaL Partyzant

0
14.07.2014 19:38    #7236
Ja ci polecam grę np 4 ligą Polską. Ja osobiście prowadzę Szombierki Bytom w FM 14 i w sezonie 2019/2020 Dotarłem to półfinału ligi mistrzów. Jest to moje najwieksze osiągniecie. :) mam w składzie 4 reprezentantów Polskiej reprezentacji skład staram się opierać na Polskich Grajkach ale mam też 3 greków i Brazylijczyka. New Gena Polaka sprzedałem kiedyś za 5ml euro do Celticu gdzie po 4 sezonach odkupiłem za 7mln euro :). Obecnie ma 21 lat i jest najlepszym zawodnikiem w Polskiej Rep. 178 PA :)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 14.07.2014 o godz. 19:41

DECO1916 Partyzant

0
15.07.2014 10:33    #7237
Proponuje NK MARIBOR :)

`Gekkou Partyzant

0
15.07.2014 10:37    #7238
Siemanko. Mam ostatnio problem z rozpoczeciem gry w FM'a 2014 ;/ Po prostu jak zaczne gdzies to od razu mi sie odechciewa , albo klubu nie moge znalezc jakiegos interesujacego.. Poszukuje klubu ktory jest miernym sredniakiem , albo po prostu slabiakiem ligi 1 lub jest jednym z najlepszych w 2 lidze ;) Ligi : Francja , Włochy , Anglia , Holandia .

P.S. Najbardziej mnie ciagnie do Francji , tylko wlasnie nie mam pomyslu kim rozpoczac ;/

@edit : Chodzi mi tez o to zebym juz tez w 2 sezonie o mistrza nie walczyl ;>

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.07.2014 o godz. 10:38

Malciek Partyzant

0
15.07.2014 11:47    #7239
Francja - RC Lens - 2ga liga, świetny potencjał, kiedyś jeden z najlepszych klubów we Francji.

Włochy - Lecce - 2ga liga, szansa na awans, ale na mistrza to raczej wątpie :D

Anglia - Leeds, Blackbourn, Bolton, Birmingham.

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 15.07.2014 o godz. 11:49

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

`Gekkou Partyzant

0
15.07.2014 12:10    #7240
[quote="Malciek"]Francja - RC Lens - 2ga liga, świetny potencjał, kiedyś jeden z najlepszych klubów we Francji.

Włochy - Lecce - 2ga liga, szansa na awans, ale na mistrza to raczej wątpie :D

Anglia - Leeds, Blackbourn, Bolton, Birmingham. [/quote]

A grales moze tym Lens ? :) Jak u nich wyglada z funduszami pozniej? :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution