Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

ColonelNosio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.06.2014 12:08    #7171
[quote="dyndel"]Interesuje mnie jeden z dwóch wariantów.

1. Klub z jak najniższej ligi z możliwością rozwoju i w perspektywie 20-30 sezonów wygrywania rozgrywek kontynentalnych. Najlepiej Europa.

2. Klub+reprezentacja, jakaś zapadła futbolowa dziura, najlepiej z jedną dominującą drużyną, którą można rozwinąć pod kątem szkolenia młodzieży i ugrać coś w rozgrywkach kontynentalnych, a z czasem rozwinąć krajowych zawodników i grać nimi w reprezentacji. Najlepiej też Europa, ale to niekoniecznie.[/quote]

Zapadłą futbolową dziurą jest z pewnością Irlandia. Sprobuj Shamrock albo Sligo Rovers, dwie drużny godne uwagi. Z tego co grałem Cork City to całkiem znośni newgeni się tam tworzą. Przez 2 sezony dostałem ok. 8 pięciogwiazdkowców w skali Irlandii.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.06.2014 o godz. 12:10

MacianRM Partyzant

0
21.06.2014 12:14    #7172
@Zymon

Ja zagrał bym Lille, Super młody skład, hazard, cabay, Debuchy itd.

Zymon Partyzant

0
21.06.2014 15:31    #7173
Nawet nimi zacząłem karierę i chyba skończyłem mniej więcej w połowie sezonu . Ogólnie zrobiłem rewolucje kadrową, zostawiłem tylko tych najlepszych (Hazard, Debuchy, Rami, Beria ).Dzięki za odpowiedź wracam do Lille

Wueseu spróbuj może Nottingham Forrest, Nantes, Strasburg, Le Havre, Koeln . Jak mamy Ci pomóc jak nie napiszesz jaki FM, jaka łatka, uaktualnienie . Więcej danych przyjacielu.
był - będzie - jest zawsze IKS!

lawyer Partyzant

0
21.06.2014 18:25    #7174
Witam,
szukam klubu z Włoch lub Anglii, który posiada ok. 10-15mln na transfery.

marcinorasiak Partyzant

0
21.06.2014 18:51    #7175
Panowie (i Panie jeżeli tu takowe są), proszę o jakąkolwiek reakcję na mojego posta:

FM 13
Klub najlepiej z 2-3 ligi.
Preferuję te największe - angielska, włoska, hiszpańska, francuska, niemiecka, może być portugalska.
Co do samego klubu - utalentowani juniorzy, ale też kilku 'senatorów', wygodny prezes, który nie utrudnia życia, ciekawy stadion, zadłużenie mi obojętne, nie chcę żeby to był jakiś faworyt, najlepiej środek tabeli, ale z możliwością powalczenia o najwyższe cele bez wydawania grubych milionów.

Mam nadzieję,że nie zamieszałem zbytnio.
Łatka 13.3 + FM Revolution Final Update (CA PA)

Z góry dziękuję za propozycje.

lancos3-11 Partyzant

0
21.06.2014 23:18    #7176
[quote="dyndel"]Interesuje mnie jeden z dwóch wariantów.

1. Klub z jak najniższej ligi z możliwością rozwoju i w perspektywie 20-30 sezonów wygrywania rozgrywek kontynentalnych. Najlepiej Europa.

2. Klub+reprezentacja, jakaś zapadła futbolowa dziura, najlepiej z jedną dominującą drużyną, którą można rozwinąć pod kątem szkolenia młodzieży i ugrać coś w rozgrywkach kontynentalnych, a z czasem rozwinąć krajowych zawodników i grać nimi w reprezentacji. Najlepiej też Europa, ale to niekoniecznie.[/quote]
1. Dowolne kluby z najniższych lig grywalnych, niższych niż druga, ewentualnie poszukaj sobie dodatków. Większe wyzwanie, ale zarazem czas na budowę zespołu.
2. Szeryf Tyraspol, Dinamo Tbilisi, ?NK Maribor?, Wardar Skopje, BATE Borysów, Szachtior Karaganda.

lancos3-11 Partyzant

0
21.06.2014 23:21    #7177
[quote="marcinorasiak"]Panowie (i Panie jeżeli tu takowe są), proszę o jakąkolwiek reakcję na mojego posta:

FM 13
Klub najlepiej z 2-3 ligi.
Preferuję te największe - angielska, włoska, hiszpańska, francuska, niemiecka, może być portugalska.
Co do samego klubu - utalentowani juniorzy, ale też kilku 'senatorów', wygodny prezes, który nie utrudnia życia, ciekawy stadion, zadłużenie mi obojętne, nie chcę żeby to był jakiś faworyt, najlepiej środek tabeli, ale z możliwością powalczenia o najwyższe cele bez wydawania grubych milionów.

Mam nadzieję,że nie zamieszałem zbytnio.
Łatka 13.3 + FM Revolution Final Update (CA PA)

Z góry dziękuję za propozycje.[/quote]
Tenerife. Na starcie masz perełkę na napadzie (nie pamiętam jak się nazywał, ale geniusz). Klub ze środka liga adelante. Nie wiem jak z reszta twoich zachcianek (przyznam - trudne do realizacji), ale taka kariera na pewno ma potencjał.

SzczureK16 Partyzant

0
22.06.2014 15:18    #7178
Panowie, szybkie pytanie i szybka odpowiedź: Basel czy Sparta Praga?

HashVanHebel Partyzant

0
22.06.2014 15:28    #7179
[quote="SzczureK16"]Panowie, szybkie pytanie i szybka odpowiedź: Basel czy Sparta Praga?[/quote]
Basel, raz spróbowałem przeciętnej zachodniej ligi i było nawet fajnie ;)

Wueseu Partyzant

0
22.06.2014 18:28    #7180
[quote="Zymon"]

Wueseu spróbuj może Nottingham Forrest, Nantes, Strasburg, Le Havre, Koeln . Jak mamy Ci pomóc jak nie napiszesz jaki FM, jaka łatka, uaktualnienie . Więcej danych przyjacielu.[/quote]

Grałem właśnie w Le Havre i szło mi idealnie - połowa sezonu i w zasadzie pewniak do awansu, półfinał Copa de Ligue i chyba przed ostatnia runda przed "ćwiartkami" Pucharu Francji. Niestety sejv sie "zepsuł" i jak już zacząłem od nowa to nie jest to ten sam zespół :( identyczne ustawienie, polecenia a nie potrafią wykończyć akcji i strzelić bramki.

Co do gry,FM 13 , uaktualnienie 13.3.0

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution