Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2014 17:09    #7161
[quote="CapsLock"][quote="Patryk96"]Jaką reprezentacje polecacie?[/quote]
Polecam Meksyk, Belgię, Polskę, USA i Australię :)

Ja szukam klubu:
- jest z 2 ligi angielskiej, francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej lub niemieckiej
- brak (lub niewielkie) zadłużenie
- ligowy średniak (prognoza miejsc 5-12)
- młody skład (opcjonalnie)
- pieniążki na wzmocnienie składu (opcjonalnie)
Jaki klub pasuje do powyższych punktów?[/quote]

Watford, gram bodajże 7 sezon, Tommie Hoban podpora mojej defensywy mimo, że PA przeciętne!
Do sprzedania Faraoni i jeszcze jakiś inny włoch (sprzedałem go w połowie sezonu) obaj po jakies 10 mln euro, co jak na niższą klase rozgrywkową dosyć sporo. Kolejny talent to Sean Murray ale u mnie sie nie rozwinął jakoś specjalnie :D Ogólnie no polecam bo naprawde super się nimi gra. Aha, jakoś w okolicach 3 sezonu zmiana właściciela :) Brak długu :)

piotrp504 Partyzant

0
19.06.2014 18:56    #7162
Witam gram trzeci sezon Swansea City fm14 update by bartek zimowe okienko troszkę mnie znużyła rozgrywka jeszcze nie mówię dość ale powoli rozglądam sie na nowym klubem myślałem o kilku klubach
Fc Kobenhavn , Malaga , Leeds United, Freiburg , Celtic , Ajaks , Galatasaray , OM ,na sam koniec Real Madryt nimi nie grałem od fm12
Nigdy nie grałem Holandii i Turcji ale coś ciągnie mnie do naszych sąsiadów Dani a może ktoś zaproponuje jeszcze coś innego ,nie mam żadnych wymagań poza tym by kariera była długo terminowa i żebym szybko się nią nie znudził

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.06.2014 o godz. 18:57

Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Falcon Przodownik pracy

0
19.06.2014 19:01    #7163
[quote="piotrp504"]Witam gram trzeci sezon Swansea City fm14 update by bartek zimowe okienko troszkę mnie znużyła rozgrywka jeszcze nie mówię dość ale powoli rozglądam sie na nowym klubem myślałem o kilku klubach
Fc Kobenhavn , Malaga , Leeds United, Freiburg , Celtic , Ajaks , Galatasaray , OM ,na sam koniec Real Madryt nimi nie grałem od fm12
Nigdy nie grałem Holandii i Turcji ale coś ciągnie mnie do naszych sąsiadów Dani a może ktoś zaproponuje jeszcze coś innego ,nie mam żadnych wymagań poza tym by kariera była długo terminowa i żebym szybko się nią nie znudził[/quote]

Nie wiem jak obecnie ale kiedyś wciągnął mnie Rosenborg. Dobra drużyna, ostatni raz mistrzem była w 2010 r. Do tego można mieć w kadrze 4 zawodników spoza UE.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Robsson93 Partyzant

0
19.06.2014 22:02    #7164
[quote="piotrp504"]Witam gram trzeci sezon Swansea City fm14 update by bartek zimowe okienko troszkę mnie znużyła rozgrywka jeszcze nie mówię dość ale powoli rozglądam sie na nowym klubem myślałem o kilku klubach
Nigdy nie grałem Holandii i Turcji ale coś ciągnie mnie do naszych sąsiadów Dani a może ktoś zaproponuje jeszcze coś innego ,nie mam żadnych wymagań poza tym by kariera była długo terminowa i żebym szybko się nią nie znudził[/quote]

W Holandii może spróbujesz sił w holenderskim Twente? Tylko raz wygrali ligę w 2010 roku. Możesz też zobaczyć Vitesse, mają młody zespół i pojawiają się świetni newgeni.

kondzik123 Partyzant

0
20.06.2014 09:02    #7165
Poszukuję klubu z 2-3 ligi lub z pierwszej (słabsze ligi), musi być na plusie i dobrze, jak by miał fajnych juniorów.

dyndel Partyzant

0
20.06.2014 10:05    #7166
Interesuje mnie jeden z dwóch wariantów.

1. Klub z jak najniższej ligi z możliwością rozwoju i w perspektywie 20-30 sezonów wygrywania rozgrywek kontynentalnych. Najlepiej Europa.

2. Klub+reprezentacja, jakaś zapadła futbolowa dziura, najlepiej z jedną dominującą drużyną, którą można rozwinąć pod kątem szkolenia młodzieży i ugrać coś w rozgrywkach kontynentalnych, a z czasem rozwinąć krajowych zawodników i grać nimi w reprezentacji. Najlepiej też Europa, ale to niekoniecznie.

Zymon Partyzant

0
20.06.2014 11:31    #7167
FM2010 10.3 . Szukam klubu z Niemiec lub Francji, dobry kadrowo, bez długów (a jak już to z jakimś małym), ze zdolnymi juniorami, przyzwoitym budżetem i potencjałem na walkę o puchary . Fajnym klubem jest Wolfsburg (obrońca tytułu, Dzeko 7 mln na transfery), Grał ktoś nimi? Czy może polecacie jakiś inny klub ?

Z Hiszpanii kogo najbardziej polecacie ?
-Villarreal
-Sevilla
-Atletico Madryt
-Sevilla

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2014 o godz. 11:37

był - będzie - jest zawsze IKS!

Wueseu Partyzant

0
20.06.2014 14:53    #7168
Ja potrzebuję czegoś nowego, co by swiezosci i zapalu nabrać :D
Klub z conajwyżej 2 ligi
Stary, z historią, najlepiej bez większych sukcesów
Fajna, młoda kadra (17-25 w wiekszosci)
Rozwinięta akademia piłkarska
kasy na transfery być nie musi ale fajni juniorzy mile widziani :)
Europa (w sumie za wyspami i niemcami nie przepadam, reszta może byc;)

CapsLock Partyzant

0
20.06.2014 18:06    #7169
[quote="witja"][quote="CapsLock"][quote="Patryk96"]Jaką reprezentacje polecacie?[/quote]
Polecam Meksyk, Belgię, Polskę, USA i Australię :)

Ja szukam klubu:
- jest z 2 ligi angielskiej, francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej lub niemieckiej
- brak (lub niewielkie) zadłużenie
- ligowy średniak (prognoza miejsc 5-12)
- młody skład (opcjonalnie)
- pieniążki na wzmocnienie składu (opcjonalnie)
Jaki klub pasuje do powyższych punktów?[/quote]

Watford, gram bodajże 7 sezon, Tommie Hoban podpora mojej defensywy mimo, że PA przeciętne!
Do sprzedania Faraoni i jeszcze jakiś inny włoch (sprzedałem go w połowie sezonu) obaj po jakies 10 mln euro, co jak na niższą klase rozgrywkową dosyć sporo. Kolejny talent to Sean Murray ale u mnie sie nie rozwinął jakoś specjalnie :D Ogólnie no polecam bo naprawde super się nimi gra. Aha, jakoś w okolicach 3 sezonu zmiana właściciela :) Brak długu :)[/quote]

Dzięki za propozycje, spróbuję nimi. Jak nie wypali to zobaczy się RB Leipzig ;)

Zymon Partyzant

0
21.06.2014 11:56    #7170
Dobra panowie to chociaż pomóżcie w tym . Chcę zacząć nową karierę dziś wieczorem i kogo mam wybrać Wolfsburg czy Lille ? FM 2010 10.3
był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution