Edytor FM 2014

meteo100 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.11.2013, 18:03    Pytanie
Witam,
Czy dla najnowszej wersji FM, jest planowany edytor czasu rzeczywistego?

Adriankov Partyzant

0
14.01.2014 17:49    #20
Faktycznie, przy wcześniejszych wersjach korztystałem z FMRTE. Dzięki wielkie.

Wicher83 Partyzant

0
29.01.2014 22:02    #21
[quote="LinQ"]
Ale o jaki Edytor Ci chodzi o ten dołączony razem z FM czy ten Edytor Czasu Rzeczywistego ?
Edytor dołączony do gry nie służy do edycji bieżącej kariery tylko do zmiany bazy danych( w skrócie by zaistniałem zmiany miał miejsce musisz zacząć grę od nowa)
[/quote]

A w jakim katalogu mieści się teraz ten edytor dołączony do FMa?

Marecki Partyzant

0
14.02.2014 00:38    #22
Witam!
Nazywam się Marek i mam do was prośbę.
Gram w wersje 14.1.3 i mam rok 2026
Gram Legia Warszawa w FM2014 osiagnołem niezły wynik jestem obecnie na 1 miejscu w rankingu na świecie i mam najmocniejszy i najbardziej popularny klub powiem, że ciężko było wyprzedzić Barcelonę jest wyjątkowa, wartość klubu prawie 2,5 miliardy zł., nie mam kredytów :) Stadion wykupiłem na własność liczba miejsc to 62206 miejsc, średnia frekfencja to 98% i czy można wybudować nowy bo ten jest już na maxa rozbudowany. (proszę żeby ktoś sprawdził w edytorze, ja nie umiem) Mam ogromny dochód z różnych żródeł sponsorzy, sprzedaż talentów (400 milionow na sezon), sprzedaż biletów(220 milionow), sprzedaż koszulek(253 miliony). Budżet płacowy to 18 milionów tygodniowo i 300 milionów na transfery.
Generalnie wszystko już osiagnołem co mogłem sezony stają się nudne.
Chciałbym sprawdzić czy da się wyciagnąć polską ligę na sam szczyt, aktualnie jestem 7 miejscu jako liga za sezon awansuje na 6 miejsce a tym samym reputacja wzrośnie do 3,5 gwiazdki. Sprubuje wyprowadzic Legie na najbogatszy klub jestem na 11 miejscu 2,5 mld na pierwszym jest Manchester Utd 5,7 mld. Lech i Wisła dochodzą czasami do 1/4 finalu LM więc raczej zrealizuje swój plan najmocniejszej ligi
Gram w wersje 14.1.3 i mam rok 2026
Proszę o informację zwrotną, dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów w grze jak i realu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.02.2014 o godz. 00:40

Jedryp Partyzant

0
18.02.2014 15:29    #23
Witam!
Mam pytanie, czy w FMRTE da sie zmienic date biezacej rozgrywki ? aby pominac jeden dzien w ktorym wyskakuje mi blad przez co nie moge grac? I jesli sie da to jak? Moglby ktos mnie poinstruowac ? :)

smok801 Partyzant

0
22.03.2014 21:17    #24
siemka. mam pytanie. gram z kumplem przez siec i wydaje mi sie ze uzywa edytora bo ma mnostwo pieniedzy i wogole rozne takie detale. nawet jak mu powiem to on sie na pewno nie przyzna. i teraz tak - czy ja moge tez teraz uzyc edytora i dokonac zmian. jak to zrobic zeby je zapisac. nie wiem czy to jest mozliwe w trakcie rozgrywki. i co najwazniejsze on jest administratorem. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution