no ale bez przesady że 160 mln euro różnicy
City co sezon dokupuje parę gwiazd
Strona
[/quote]
Jak widzisz taką kwotę to wiedz, że drużyna chce Cię po prostu zniechęcić do kupna tego zawodnika
A to, że City zaraz po ofertach przez Ciebie złożonych kupuje tego zawodnika za przyzwoitą kwotę to nie wiem czym może być to spowodowane. Niestety
Ot normalka, próbowałem sprzedać Zivkovica dosłownie za grosze, jakiś tam śmieszny milion, ale chętnych oczywiście było brak. Więc poszedł na wolny transfer, jeden sezon w Ajaxie i już Barca go bierze za 21mln eu. Śmiech na sali, ale bardzo często mam tego typu sytuacje - na w miarę dobrego piłkarza nie ma chętnych, ale jak trafia do innego teamu to już chętni się znajdują. // Edytowano 5 razy, ostatni raz 28.01.2014 o godz. 16:09
średniego kupimy za około 30 milionów, a słabego od 20-kilku w dół .... To nie jest normalne, i jedyny sposób to samemu zwiększyć sobie budżet
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.01.2014 o godz. 06:21
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.01.2014 o godz. 08:34
Strona
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
462 online, w tym 0 zalogowanych, 462 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty