[quote="Limak123"]Witam, interesuje mnie jakiś fajny klub z niższych lig niemieckich, francuskich czy też hiszpańskich. ma ktoś jakieś ciekawe propozycje? z góry dzieki

[/quote]
Zależy od definicji słowa fajny. Łatwo będzie z Gimnastic Tarragona, Racingiem Santander, Realem Oviedo. Łatwa liga, mocny zespół, awans prawie murowany, dobra reputacja. Długo będzie z jakimkolwiek średniakiem 3. ligi. Jeśli chcesz taki klub doprowadzić do sukcesów to potrzeba (jeśli jesteś dobry) 7-8 lat. Jednak w takich klubach Bardzo ciężko nie wpaść w długi. Jeśli pójdziesz tą ścieżką, to skontaktuj się ze mną na PW, a ja ci doradzę jak tam utrzymywać w miarę stabilne finanse. Jeśli fajna definiujesz jak ja (czyt. Hardcore) proponuję Compostelę. Beznadziejny skład, słaba reputacja, a do tego silna grupa (B1), ja właśnie się męczę. Bilans spotkań 3 - 1 - 9

i osiemnaste miejsce w tabeli. Ba najgorsze jest to, że jedyni zawodnicy, którzy dobrze mi grają to emeryci, a sezon skończę z półmilionowym debetem. A tu za rok lub dwa trzeba awansować do 2. ligi, bo się finanse rozlecą, a ja nie wiem czy w tym roku się utrzymam

. Więc myślę, że jeśli jesteś hardcorowcem, to ciężko będzie o lepszy wybór niż Compostela. Jeśli naprawdę chcesz grać w Hiszpanii, to życzę trzymania finansów w ryzach i stalowych nerwów, bo to naprawdę ciężki kawałek chleba. Ale dla mnie jako hardcorowca to świetne miejsce do gry.
Najnowsze posty