[quote="sCan"][quote="`Gekkou"]Witam. W FM 14 zaczalem od pocztku Realem Madryt . Gram juz 3 sezon i nadal nie wygralem LM i przyszlo mi cos innego do glowy . Czy moze zaczac od poczatku jakims slabym klubem i potem przechodzic do lepszych , zeby tak kariera sie rozwinela w wielu klubach a nie tylko w jednym . W Realu mam super sklad , 2 razy zdobylem Mistrza Hiszpanii 1 raz zdobylem Puchar Hiszpanii , ale nadal nie moge ugrac LM . I teraz do was pytanie czy lepiej rozpoczac jakims slabiakiem i pnac sie w gore do coraz to lepszych klubów czy pozostac w Realu i nadal w nim grac ( mam rok 2015/16 ) i wygrac ta LM i zalozyc sobie cel zapisania sie w Legendach ;> Jesli mialbym zaczac od nowa to w jakim klubie ? Prosze o propozycje , ale tez moglbym zostac w Realu i kontynuowac swoja kariere . Prosze o madre odpowiedzi
Pozdro

[/quote]
Spróbuj jeszcze innego rozwiązania. Skoro nie poszło Ci z Ligą Mistrzów w Realu Madryt to podaj się do dymisji i wtedy poczekaj na oferty pracy z innych klubów/lig.

[/quote]
Nie chce robic niepotrzebnego spamu , jak bedziesz to napisz na pw login do steam to pogadamy
Najnowsze posty