Witam,
Panowie mam nie mały problem z grą. Otóż wszystko fajnie szło, aż do pewnego momentu, mam sejva, w którym rozgrywam swój 3 sezon i tutaj zaczyna się problem, od kiedy zaktualizowano grę na patch 14.1.4 rozegram ze dwa mecze i gdy już przechodzę do analizy meczowej, to gra się zawiesza, jedynie pomaga restart komputera, nie mogę nawet do pulpitu wyjść. Sprawdzałem na steamie spójność plików w grze i wszystko w porządku się wydaje, a mimo to gra się zawiesza
Miał ktoś bądź ma podobny problem i wie jaka może być tego przyczyna, bo gra w którą się wciągnąłem i zapłaciłem jakby nie było nie małe pieniądze traci swój klimat...
Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Panowie mam nie mały problem z grą. Otóż wszystko fajnie szło, aż do pewnego momentu, mam sejva, w którym rozgrywam swój 3 sezon i tutaj zaczyna się problem, od kiedy zaktualizowano grę na patch 14.1.4 rozegram ze dwa mecze i gdy już przechodzę do analizy meczowej, to gra się zawiesza, jedynie pomaga restart komputera, nie mogę nawet do pulpitu wyjść. Sprawdzałem na steamie spójność plików w grze i wszystko w porządku się wydaje, a mimo to gra się zawiesza
Miał ktoś bądź ma podobny problem i wie jaka może być tego przyczyna, bo gra w którą się wciągnąłem i zapłaciłem jakby nie było nie małe pieniądze traci swój klimat...Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

upierdliwa sytuacja, zauważyłem, że to dzieje się głównie po meczach po analizie meczowej jak wczytują się inne wydarzenia...
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty