[quote="PavS"]Gram Granadą i to 1 sezon tak więc wiesz. Jakby było dobrze to bym nie narzekał, ale gram w tę gierkę od dobrych 10 lat i umiem wychwycić błędy silnika i odróżnić je od moich błędów. Prawda jest taka, że twórcy dali nam zamiast gotowej gry, betę, którą będą terał łatali do lutego. Tak się nie robi, tym bardziej, że mili do poprawienia tylko silnik.[/quote]
Zawsze tak robili i zapewne robic będą. Wiem co piszę, bo gram w CM-FM od 14 lat,.
Zawsze tak robili i zapewne robic będą. Wiem co piszę, bo gram w CM-FM od 14 lat,.

Nie wiem jaki cel ma pisanie "jak gram w FM X lat, albo od czasów..." przecież to wam nie dodaje punktów reputacji
Gra ma błędy i są rzeczy które mogłyby się w niej znaleźć ale myślę, że właśnie osoby tak ogarnięte w grze wiedzą, że nie wszystko da się po prostu wrzucić i dodać do gry.
. Uważam FM 14 za dobry produkt,nawet ostatni patch trafił pod moją taktyke i wygrywam mecze bez problemu,a moze wreszcie moi zawodnicy zrozumieli moją taktyke he he.Prowadzę klub już 4 sezon,może to o to chodzi,że gra na początku olewa zalecenia nuworysza w światku piłkarskim,nie wiem pewnie jest wiele czynników wpływających na to czy komuś się powodzi w grze,czy nie.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty