Witam ! Wiem że podobne problemy były opisywane na forum ale dalej nie znalazłem rozwiązania ! Kupiłem sobie dzisiaj w RTV AGD nowego FM14 o godzinie 17 zacząłem instalacje jest za chwile 23 a ja nie mogę dalej go włączyć. Instalacja przebiegła pomyślnie i po włączeniu gry ( zarówno przez steam jak i z ikony pulpitu i zarazem z pliku exe w folderze steam ) nic się nie dzieję ! Po ponownym kliknięciu ikony wyskakuje komunikat : NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY - APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA. W menadżerze zadań windowsa (win 7) w zakładce aplikacje nie ma nic o fm a w zakładce procesy jest fm.exe 32*. Czytając różne problemy innych użytkowników zrobiłem sprawdzenie zgodności plików w steam- wszystko zgodne , uruchamiane jest wszystko jako administrator , reinstal steam też nie pomógł i zarazem całej gry , nie mam antywirusa który mógł by blokować aplikacje a zapora windowsa pozwala FM-owi na swobodne działanie na komputerze , odinstalowałem nawet FM-a ręcznie czyszcząc rejestry REDEGITem, dodam że komputer spełnia wymagania gry a ja już naprawdę szaleję...wydając sporo pieniędzy na ukochaną grę dalej nie mogę w nią grać . P R O S Z Ę O P O M O C
Najnowsze posty