[quote="lancos3-11"][quote="konrwaw"][quote="kamilm"]Jak kurwa zobaczę w fm 2014 lepszą Polską ekstraklase od Ligi cypryjskiej i Legię od Apollonu, to nie kupuję FM, mam nadzieję, że nię będzie przepakowana polska liga jak jest w fm 2013
Moje zdanie, może potencjał drużyny nie jest aż tak tragiczny, ale trener się nie nadaję. Urban fajny gośc ale na polska ligę, a nie na puchary. Skorża chociaż w pucharach sobie radził, ciekawe jakby w tej sytuacji sobie poradził Adam Nawałka kandydat na selekcjonera. Z resztą taka seria przegranych meczów jak miął w rundzie wiosennej w górniku w zeszyłym roku nie może świadczyć dobrze niestety o prawdopodobnie przyszłym selekcjonerze. A urban ehhh szkoda gadać. śmiali sie wszyscy z Stanislava Levego z jego wyglądu, ale chociaż warsztat trenerski ma.[/quote]
Ja (i nie tylko ja) nadal uważam że Legia jest lepsza od Apollonu pomimo wypadku przy pracy - tak tak wypadku bo to był wypadek przy pracy - mówią o tym statystyki tego meczu druzgocąca przewaga dla Legii w każdym aspekcie gry...Co do Urbana to się zgodzę ten facet nie umie motywować drużyny...na polską ligę jest wystarczający ale na puchary już nie.Dodać jeszcze paru leni (piłkarzy) w drużynie Legii i mamy pewną porażkę np. z takim anonimowym Apollonem z wysypy afrodyty (nawet na Cyprze ten zespół się nie wyróżnia).Nadmienię że dopiero pierwszy raz drużyna z Cypru wygrała w Polsce bo każdy wcześniejszy mecz przegrywali...wiadomym jest że ta liga się rozwija (przychodzą do niej dziadki na emeryturę z zachodnich klubów i przez to podnosi się poziom ligowy.Moim zdaniem liga polska jest pod względem poziomu równa lidze cypryjskiej ale jeśli miałbym wskazać ciut lepsza ligę wskazałbym na ligę polską...jeszcze bo kto wie co będzie za parę lat.Pisałem ten tekst nie jako kibic Legii tylko starałem się być obiektywny.
P.S.Jeśli nie kupisz FM 2014 to ja nie będę płakał...ja kupuję na pewno.Pozdrawiam
[/quote]
W futbolu wygrywa ten, kto strzeli więcej bramek. I na tym polega jego piękno.[/quote]
Dokładnie : brawo:
Najnowsze posty