[quote="Snakor"]Poszukuję ciekawego klubu (interpretację słowa 'ciekawy' pozostawiam Wam).
Wymagania (głównie dotyczą ligi, w której gra dany klub):
- liga nie powinna być najwyższą w danym kraju (możliwość cieszenia się z awansu do wyższej klasy rozgrywkowej)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w piłkarzy krajowych (ostre zasady co do narodowości/obywatelstwa graczy wystawianych w meczu/zgłaszanych do rozgrywek krajowych)
- liga powinna wymuszać na klubach inwestycję w juniorów (ostre zasady co do wychowanków w składzie meczowym/kadrze w rozgrywkach krajowych)
- możliwość posiadania przynajmniej 5-cio osobowej ławki rezerwowych (najlepiej dłuższej niż taka na 5 osób)
- liga powinna zezwalać na wypożyczenia krajowe w sporych ilościach
- klub nie powinien należeć do czołówki danej ligi, powinien plasować się raczej w tzw. "ligowym ogonie"
- o ile to możliwe klub powinien bardziej stawiać na młodzież niż na starców (młody skład, chcę się zabawić w Wengera

)
Wersja gry: tylko FM 2012
Jeżeli ktoś nie ma pomysłu jaki klub mi zaproponować ale wie, z której ligi możnaby coś wybrać to również proszę o podpowiedzi w tej kwestii

[/quote]
Niestety opcja 'Edytuj' zniknęła więc dodaję, że interesują mnie kluby profesjonalne, półzawodowe ekipy nie są tym, czego szukam.
Najnowsze posty