Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.09.2013 10:32    #11231
Mała przerwa od pykania w 08

Szukam obrońców do Wolfsburga. Na wszystkie pozycje, najlepiej młodziaki.

Mam 14 baniek

Fm 2012.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Zymon Partyzant

0
06.09.2013 13:02    #11232
FM2008 ATLETICO MADRYT 8.0.2 2 SEZON (KOŃCÓWKA)

Na lewej obronie mam Guilherme kupionego z Almerii oraz Antonio Lópeza. Po sezonie przyjdzie Kolarov z Lazio za 8,5 mln euro. Pytanie kogo z tej trójki sprzedać ?

Podobnie mam w pomocy. Gram 2 ofensywnymi pomocnikami. W kadrze mam Raúl García, Defoura z Stadardu, Jimeneza z Interu oraz Matiasa Fernandeza. Po sezonie przychodzi Ben Arfa. Pytanie kogo sprzedać. Najepiej kogoś z dwójki Jimenez- Defour. O Defoura i tak pytają czołowe kluby a Jimenez na 2 narodość Hiszpania to się przyda w pucharach. I nie wiem kogo sprzedać, pomóżcie
był - będzie - jest zawsze IKS!

Eskel Partyzant

0
06.09.2013 15:49    #11233
Football Manager 2012, Aktualizacja składów na 2.09.13, Serie A, ACF Fiorentina, I Sezon

1) Bramkarz idealny na rezerwę i pierwszy skład. Wiek obojętny, ale najlepiej żeby miał powyżej 20. Cena? Wolne transfery, wypożyczenia najbardziej mnie interesują, jeśli chodzi o transfer definitywny - 3-5 mln.

2) Napastnik. Typowy rezerwowy, wiek obojętny, cena też żeby za wysoka nie była, a najlepiej jakieś wypożyczenie albo wolny transfer. :) Rossi kontuzja, więc Gomez jest jedynym napastnikiem. Wypożyczyłem co prawda Agirretxe z Realu Sociedad ale zawodzi mnie strasznie. :/

sCan Partyzant

0
06.09.2013 16:08    #11234
[quote="Falcon"]Mała przerwa od pykania w 08

Szukam obrońców do Wolfsburga. Na wszystkie pozycje, najlepiej młodziaki.

Mam 14 baniek

Fm 2012.[/quote]
DL Digne, Gabriel Silva, Jose Angel, Rojo, Araujo..
DC Kara, Bell, Neuton, Galeano, de Vrij, Zouma, Toloi..
DR Schwaab, Montoya, Corchia, Aurier, Vrsalijko..

:)

sCan Partyzant

0
06.09.2013 17:30    #11235
[quote="Eskel"]Football Manager 2012, Aktualizacja składów na 2.09.13, Serie A, ACF Fiorentina, I Sezon

1) Bramkarz idealny na rezerwę i pierwszy skład. Wiek obojętny, ale najlepiej żeby miał powyżej 20. Cena? Wolne transfery, wypożyczenia najbardziej mnie interesują, jeśli chodzi o transfer definitywny - 3-5 mln.

2) Napastnik. Typowy rezerwowy, wiek obojętny, cena też żeby za wysoka nie była, a najlepiej jakieś wypożyczenie albo wolny transfer. :) Rossi kontuzja, więc Gomez jest jedynym napastnikiem. Wypożyczyłem co prawda Agirretxe z Realu Sociedad ale zawodzi mnie strasznie. :/[/quote]

1) Consigli
2) Gabbiadini

:)

Falcon Przodownik pracy

0
06.09.2013 17:36    #11236
[quote="Zymon"]FM2008 ATLETICO MADRYT 8.0.2 2 SEZON (KOŃCÓWKA)

Na lewej obronie mam Guilherme kupionego z Almerii oraz Antonio Lópeza. Po sezonie przyjdzie Kolarov z Lazio za 8,5 mln euro. Pytanie kogo z tej trójki sprzedać ?

Podobnie mam w pomocy. Gram 2 ofensywnymi pomocnikami. W kadrze mam Raúl García, Defoura z Stadardu, Jimeneza z Interu oraz Matiasa Fernandeza. Po sezonie przychodzi Ben Arfa. Pytanie kogo sprzedać. Najepiej kogoś z dwójki Jimenez- Defour. O Defoura i tak pytają czołowe kluby a Jimenez na 2 narodość Hiszpania to się przyda w pucharach. I nie wiem kogo sprzedać, pomóżcie[/quote]

Antonio Lopez opyl. Kolarov to jest mega kozak.

Co do pomocy ja bym opylił Fernandeza. Na OPŚ gra totalny piach. To jest typowy OPL i jak długo gram, zawsze na tej pozycji go wystawiałem, od biedy zagra też w napadzie, ale szału nie robi. Podobnie zresztą jak Ben Arfa.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Smirnoff Partyzant

0
06.09.2013 18:39    #11237
[quote="Falcon"]FM2008 ATLETICO MADRYT 8.0.2 2 SEZON (KOŃCÓWKA)

Co do pomocy ja bym opylił Fernandeza. Na OPŚ gra totalny piach. To jest typowy OPL i jak długo gram, zawsze na tej pozycji go wystawiałem, od biedy zagra też w napadzie, ale szału nie robi. Podobnie zresztą jak Ben Arfa.[/quote]

Co do Fernandeza troche się nie zgodze, gram w FM 2012 bez aktualizacji jak dobrze pamiętam Sportingiem Lizbona. Fernandez u Mnie gra na pozycji OPŚ - K10, tylko trzeba go dobrze ustawić w ustawieniach zawodnika. Może w wyższych ligach by nie wyrobił- nie wiem, u Mnie się spisuje nienagannie, zobaczcie sami...
http://image(...)uj1.jpg/
http://image(...)u88.JPG/

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.09.2013 o godz. 18:49

zupkarosyjska Partyzant

0
06.09.2013 18:54    #11238
Montoya nawet na wypożyczenie nie chce

Smirnoff Partyzant

0
06.09.2013 19:11    #11239
[quote="zupkarosyjska"]Montoya nawet na wypożyczenie nie chce[/quote]

jeśli chodzi o młodych (zalezy który masz rok ;) obrońców prawych zobacz może: Nathaniel Clyne, Hugo Mallo, Santiago Arias,

Eskel Partyzant

0
06.09.2013 19:12    #11240
Consigli i Gabbiadini nie są w ogóle zainteresowani przyjściem do mnie. Pierwszy gra w Atalancie, zaś drugi w Sampdorii. O ile o Consigliego będę się starał, to Gabbiadini zdecydowanie (według na statystyk) nie sprosta moim oczekiwaniom. :/ Jakieś inne propozycje odnośnie napastnika na rezerwę? Wypożyczenie, wolny transfer.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.