Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

arsenal1886 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.08.2013 15:28    #6161
[quote="Bromon"]Mam takie pytanie do Was. Wolicie grać klubem, który znacie i lubicie oraz mu kibicujecie czy klubem nieznanym, przypadkowym? Wolicie grać klubami raczej słabymi czy jednak lepszymi?
Z góry dzięki za odpowiedź.[/quote]
wolę nie grać moim ulubionym klubem, bo porażki potrafią rozdrażnić dużo bardziej niż grasz jakimś zespołem, który jest ci obojętny

Reiben Partyzant

0
12.08.2013 17:04    #6162
[quote="Michal144"]Co myślicie o grze Oxford United z League two ? grał ktoś ?
FM 13 oczywiście. :D[/quote]

Myślę, że warto spróbować nimi awansować już w pierwszym sezonie do League 1, niby nie są wśród faworytów do awansu a jednak zawsze gdy grałem byli w czołówce i najczęściej awansowali w pierwszym sezonie co świadczy o tym, że mają bdb skład. Ciężko mi niestety powiedzieć coś więcej bo niewiele już pamiętam ze swojej rozgrywki w League 2 i meczów przeciwko nim, przejrzyj sobie czy satysfakcjonują Cię ich obiekty, wydaje mi się, że są na podobnym poziomie do tych AFC Wimbledonu. Oxfordem może Anglii nie zawojujesz ale po awansie i solidnym miejscu w League 1 mogą zainteresować się Tobą kluby nawet z Championship ;)

kowalsyk Partyzant

0
12.08.2013 17:06    #6163
Szukam klubu, który będzie stanowił wyzwanie, a zarazem nie znudzi się po sezonie i będzie można pograć spokojnie 4-5 lat walcząc o wysokie cele. Jeżeli chodzi o ligi to najlepiej druga klasa rozgrywkowa z dobrych lig prócz Rosji, bo nie lubię grać w tym kraju. Ogólnie preferuję zachodnie państwa.
Co do samego zespołu to wiadomo żeby nie miał jakichś ogromnych problemów finansowych, a tak to raczej biorę wszystko.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2013 o godz. 17:08

Bartwell Partyzant

0
12.08.2013 17:31    #6164
Znowu tutaj piszę bo kariera Lechem jest fajna ale za łatwo w lidze :/ Więc zdecydowałem że szukam klubu z tych lig Francja,Hiszpania,Niemcy najlepiej nie gigant tylko taki średniak + fajny skład, najlepiej bez długów,fajnie jakby jakiś wiekszy stadion był ale nie musi, taki klub który na papierze jest średniakiem a może walczyć z najlepszymi i z góry mówie nie Monaco.

FM12 najnowsza aktualizacja od bartekr

Robsson93 Partyzant

0
12.08.2013 19:10    #6165
[quote="Bartwell"]Znowu tutaj piszę bo kariera Lechem jest fajna ale za łatwo w lidze :/ Więc zdecydowałem że szukam klubu z tych lig Francja,Hiszpania,Niemcy najlepiej nie gigant tylko taki średniak + fajny skład, najlepiej bez długów,fajnie jakby jakiś wiekszy stadion był ale nie musi, taki klub który na papierze jest średniakiem a może walczyć z najlepszymi i z góry mówie nie Monaco.

FM12 najnowsza aktualizacja od bartekr[/quote]

Niemcy: VFB Stuttgart, Wolfsburg, Hannover.
Francja: FC Sochaux, Montpellier, Girondins Bordeaux
Hiszpania: Sevilla, Athletic Bilbao, Real Sociedad.

daman27 Partyzant

0
13.08.2013 11:53    #6166
Witam, szukam klubu z ligi angielskiej, byle nie Premier League, najlepiej byłoby gdyby klub nie miał dużo osiągnięć, przyzwoitą kadrę oraz budżet.

Edit. FM2013 oraz najnowszy uptade ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.08.2013 o godz. 11:54

Bartwell Partyzant

0
13.08.2013 20:26    #6167
Grał ktoś którymś z tym klubów Sociedad,Wolfsburg,Nantes lub poleci mi którymś z tych? bądz podobnych klubów takich średniaków?

Robsson93 Partyzant

0
13.08.2013 20:47    #6168
[quote="daman27"]Witam, szukam klubu z ligi angielskiej, byle nie Premier League, najlepiej byłoby gdyby klub nie miał dużo osiągnięć, przyzwoitą kadrę oraz budżet.

Edit. FM2013 oraz najnowszy uptade ;)[/quote]

Nottingam Forest, Leeds, Brighton & Hove Albion.

kowalsyk Partyzant

0
13.08.2013 22:46    #6169
[quote="Bartwell"]Grał ktoś którymś z tym klubów Sociedad,Wolfsburg,Nantes lub poleci mi którymś z tych? bądz podobnych klubów takich średniaków?[/quote]
Grałem Realem Sociedad i jeżeli będziesz miał sukcesy, to i budżet dostaniesz, więc da się łatwo grać. A piłkarze też dobrzy. Inigo Martinez, Griezmann, Xabi Prieto czy Vela to tylko kilku z całkiem sporej liczby bardzo dobrych zawodników. Jak ja grałem to przy ściągnięciu z wolnego Douglasa, Mousse Sissoko za 12 mln i jakiegoś PO za 5,5 zdobyłem mistrzostwo i LM. Do tego w zimie kupiłem jeszcze jakiegoś DM'a (nie pamiętam kto to był) i masz kompletny team z naprawdę dobrym budżetem, pomimo że teoretycznie ma dużo długu. Co do innego średniaka to można jak zawsze polecić Saint Etienne.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.08.2013 o godz. 22:47

Bartwell Partyzant

0
14.08.2013 16:14    #6170
Zmieniam zdanie to już ostatnie moje pytanie i już o nic nie pytam:D klub na długosezonową gre najlepiej liga Angielska trzecia bądz czwarta ktoś kimś będę mógł kiedyś zwojować Premier League :) wchodzi w gre też liga Włoska i Hiszpańska ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution