[quote="korona73"]Jest to logiczne

Tylko człowiek chce spełnić te swoje marzenie i do czegoś dążyć, bo tak ciągle golić wszystkich w lidze i w Europie to staje się nudne. Udało mi się nawet wygrać LM w 2019/2020 i reputacja do 3 gwiazdek skoczyła. Z drugiej strony w Szkocji jest Celtic, a reszta to ogórki i oni pewnie mają świetna rep. a reszta jak w lidze polskiej. To samo, bym chciał u siebie...Koronka taki polski Celtic

Gdzie sprawdzić za ile lat czy tam miesięcy dany zawodnik będzie miał polskie obywatelstwo, bodaj po 5 latach gry je uzyskuje? pozdro[/quote]
Najprościej: wejdź w profil jakiegokolwiek zagranicznego zawodnika grającego w polskiej drużynie, potem do panelu "informacje", i pod spodem zobaczysz "Dni do uzyskania obywatelstwa". W przypadku Polski jest to 1825 dni (nieprzerwany pobyt)
I co do reputacji - powtórzę: bardzo ważna jest REPUTACJA DANEJ LIGI a nie tylko Twego klubu, Twoja lub Twego sztabu. A granie w Polskiej lidze - zgodzę się - staje się niezmiernie nudne, gdy już sprawisz, że Twój klub jest najlepszy. Dlatego przerwałem swego czasu swoją karierę Pogonią, gdyż miałem serie... 99 meczów bez porażki. Ile można? Czekałem tylko na wiosenne mecze Champions League, a gdy odpadłem, np. w 1/8 - to traciłem motywację do dogrywania sezonu... Dochodziło do tego, że... cieszyłem się, gdy jakiejś drużynie udawało się urwać mi punkt:-)
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.06.2013 o godz. 08:23
Najnowsze posty