[quote="saharicus"][quote="z_fartem"][quote="saharicus"]@DanNSC
Podobno dobry i tani jest obrońca Bate Borysów Simic. Kolega miał go w Legii i kosił wszystkich.
Szukam zawodników do Sampdorii Genua. Potrzebuję środkowego obrońcy (najlepiej Włocha), środkowego pomocnika, który może grac na SPO (też najlepiej Włoch) i napastnik, który jest dobry fizycznie i ma dobre wykończenie akcji. Budżet jest mały bo 5 mln euro. Z góry dziękuję za odpowiedzi

[/quote]
Akurat też gram Sampdorią i bez przesady z tymi obrońcami i napastnikami. Obrońcy są średni to fakt, ale są i jest ich dużo, bo na każdą pozycję praktycznie masz po 2 - u mnie grali dobrze, dużo bramek nie stracili, czasem głupie błędy się zdarzają ale to można poprawić. Nie wiem, który sezon ale w ataku masz w 1 Maxi Lopeza i Icardiego. U mnie ten 1 był podstawowym zawodnikiem i strzelił 25 bramek. Ja osobiście szukałem wzmocnień na skrzydła z myślą o przyszłości, dużych zmian nie robiłem i się opłaciło bo teraz mi zarząd daje do zrozumienia, że klubowa kasa ma się źle

.
Ale wracając do tematu do Sampdorii kupiłem sobie tak:
- Gino Peruzzi (WOP/OP) - już wiem, że to będzie dobry zakup
- Carlos Fierro (nie trzeba chyba mówić

)
- Fede Vico (pomocnik, który może grać jako skrzydłowy i OPŚ + atak)
- Simao (DP) - bardzo dobry zakup, odrazu wszedł do 1 składu
- Victor Andrade (OPś, Nś)
- Estigarribia - (WOL/ Skrzydłowy) - masz go w rezerwach na wypożyczeniu, można zakontraktować za 0 E

.
Ja dopiero 1 sezon skończyłem i najchętniej bym wzmocnień nie robił, bo uważam, że sklad jest dobry na 1 sezon jeszcze, ale..........nie mogę się zdecydować na taktykę, którą będę grał i jestem w kropce.[/quote]
Rozegrałem 17 meczów. 7 Maxi Lopez i nic nie strzelił, 6 Icardi i strzelił 2 bramki i 3 mecze nabytek Bard Finne strzelił 2 bramki, ale nie potrafi się zgrać.[/quote]
ja tam gram pierwszy sezon Sampdorią Incardi gra jak z nut w 28 meczach 17 bramek jego zmiennik Maxi Lopez 11 wejść z ławki 9 bramek ;p w pierwszym sezonie miałem sie utrzymać a wyszło na to że jestem w pierwszej trójce.
szukam jakiegos solidnego srodkowego obroncy do sampdorii ;p
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.06.2013 o godz. 21:59
Najnowsze posty