Cholera!

Nie wiem kim zagrać, powiem więcej dopadł mnie marazm jeśli chodzi o fm. 30 stron wstecz i dalej nie wiem kim grać

.
FM13
Poszukuję klubu, który będzie średniakiem w średniej lidze europejskiej (myślę że do 20 miejsca w rankingu liga). Średniakiem czyli w 1 sezonie utrzymanie, w 2 może jak los dopisze elimka LE itd. itd., chciałbym znowu odzyskać radość z gry i mieć zespół na lata. Skład niech nie będzie jakiś super stary, ale taki perspektywiczny (średnia koło 25 lat), fajnie jak będzie też ktoś doświadczony(może być ze 3-4-5 graczy powyżej średniej), w 1 składzie niech będzie kilka nieoszlifowanych diamentów (ze 3, może 4, tacy którzy na początku będą grali same ogony, jak mniej też spoko), klub, który 'wyhoduje' mi dobrą młodzież. Hajs na transfery nie musi być jakiś turbo hiper, ale taki, że sztab szkoleniowy i kilka wzmocnień na początek wystarczy.
Z klubów, o których myślałem to Twente, Deportivo, H96 też przeszedł przez myśl, Hajduk i z osobistego przywiązania AaB. Oczywiście liczę na Waszą pomoc, że uda się znaleźć jakieś ciekawe rozwiązanie z tej sytuacji.
// Edytowano 4 razy, ostatni raz 05.06.2013 o godz. 01:36
Najnowsze posty