Sprawa była bardziej prozaiczna. W tym tam panelu sterowania, w systemie, w tym całym menedżerze zadań czy cuś, w tej karcie sieciowej, czy tam sterownikach, których nazwę napisałem jako pierwszą było coś takiego jak: advanced, a tam w property: 802.3az i przy value zmieniłem z disabled na enabled no i połączyło się z routerem, którego wcześniej wklepałem tam i hasło i jakoś połączyło. Swoją drogą nie wiedziałem, że mam takie chore hasło. Przy innym routerze, który mi wyświetliło było: domek123. A ja miałem literę znak i tak z 10 razy różne. Także bez wątpienia nikt mi się na routa nie wbije .
Teraz mam inny problem. O ile język sobie już ściągam uaktualnieniem windowsa, to chciałem mieć trochę inną szatę graficzną. Są jakieś skiny do windowsa 7? Takie bardziej dark?
A i jeszcze jedno. Czy na moim sprzęcie pójdzie mi Hitman-Absolution? Bo chce kupić klucz na steamie. Wcześniej sprawdzałem "wersję kolegi" i włączała mi się gra i przy wczytywaniu misji wywalało do wina. Tylko wtedy miałem mocno zadyganego kompa wirusami i ogólnie strasznie mulił. A chwilę potem wyszedł jakiś patch do Hitmana, który tego typu błędy naprawiał... jak myślicie? Pójdzie?
- procesor: Intel Pentium CPU B960 2,20 dwurdzeniowy
- 4 gb ramu (w ogóle warto dokupować ramu? Bo podobno w laptopach przy grach największe znaczenie ma grafika?)
- karta graficzna to chyba Nvidia 1gb, ale więcej nie wiem .
Pyknie czy nie pyknie?
Teraz mam inny problem. O ile język sobie już ściągam uaktualnieniem windowsa, to chciałem mieć trochę inną szatę graficzną. Są jakieś skiny do windowsa 7? Takie bardziej dark?
A i jeszcze jedno. Czy na moim sprzęcie pójdzie mi Hitman-Absolution? Bo chce kupić klucz na steamie. Wcześniej sprawdzałem "wersję kolegi" i włączała mi się gra i przy wczytywaniu misji wywalało do wina. Tylko wtedy miałem mocno zadyganego kompa wirusami i ogólnie strasznie mulił. A chwilę potem wyszedł jakiś patch do Hitmana, który tego typu błędy naprawiał... jak myślicie? Pójdzie?
- procesor: Intel Pentium CPU B960 2,20 dwurdzeniowy
- 4 gb ramu (w ogóle warto dokupować ramu? Bo podobno w laptopach przy grach największe znaczenie ma grafika?)
- karta graficzna to chyba Nvidia 1gb, ale więcej nie wiem .
Pyknie czy nie pyknie?
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.05.2013 o godz. 11:13
Najnowsze posty