[quote="Zielin"]@up
Jezeli lubisz troszeczke ciezsza rozgrywke ale nie za trudna polecam AFC Wimbledon. Zespol ma naprawde potencjal potrzebny jej dobry prowadzacy

Siemano
Czesc? FM 13 (oryginał)
Moj powod co mnie tu sprowadzilo do was - starych wyjadaczy? - otoz taki problem ze po wszystkich akutalizacjach transferowych itd. stracilem odpowiednie kluby ktore bym mogl prowadzic jako "amator" zaczynajac gre jako "bezrobotny". Lubie taka rozgrywke... zaczyna sie od "frajera do bohatera". Wiecej frajdy mi sprawia taka rozgrywka, ale ja nie o tym. Tak wiem Warta poznan zaczyna bez menadzera... ale nie zamierzam ich prowadzic sie troszke poddenerwowalem jak mi blad wyskakuje w tym samym momencie. Poszukuje klubu ktory by sie nadal na moj styl gry "od frajera do bohatera" nie za dobry i nie na skraju bankructwa lub oddania klubu. Tak wiem troche motam, ale naprawde chce mi sie zaczac powazna rozgrywke a nie mam kompletnie pojecie kim...[/quote]
Zagraj sobie Sousense. Ewentualnie dowolnym klubem Conference N/S. Polecam także trzecią ligę hiszpańską, ale z powodów finansowych, tam trzeba lubić grać
Najnowsze posty