[quote="myfunnygame"]Nie ma takiego tematu więc podłączę sie pod temat propozycji transferowych
Co byscie polecili mi zrobic. Mam w zespole zawodnikow ktorzy grają 3 oraz 4 sezon w moim klubie(tyle ile sezonow to tyle mają awansow), nie kupowalem prawie nikogo nowego tylko przedluzalem kontrakty ze "śmietanka" i ciagle wzrastaly im atrybuty, oceny i wartosć. Teraz gram na zapleczu eX angielskiej i nie wiem jaka przyjać strategię. Mam początek sezonu.
2 zawodnikow wziąłem do kadry zeby podbić im cenę i są warci po 1 meczu sezonu i mistrozstwie w EURO'16 odpowiednio 20 mln (napastnik) oraz 11 mln (bramkarz).
Wiem, ze ci zawodnicy nie zawojują eX i zwracam sie do Was: co mam z nimi począć? Wystawiać w głównym skladzie tych najlepszych zeby ich opchnąć za jak najwięcej zlotowek? Podpisalem z wszystkimi kontrakty do 2020 a mam sezon 16/17 i planuje awans w tym roku. Juz się wycwanilem i gram jednym obronca(śrdokowym) i lapie on oceny >7.5 wartość mu wzrosla, ale na innych pozycjach trudno się "wybić" wsród tylu graczy w bazie(trzeba mieć umiejętności ktorych brakuje moim graczom).
Doradzicie cos?

[/quote]
Kazus FM-a 13- zgranie. Słaba drużyna, nawet z o dwie klasy mocniejszym, a niezgranym rywalem zwycięży. Drużyny po przebudowie są bardzo nierówne. Trzymaj ten skład nawet w Premiership, bo ręczę, że dadzą sobie radę
Najnowsze posty