Wiem, że większość tutaj osób jest za tymi sławniejszym drużynami w Polskiej lidze, na bank mało osób jest tutaj za Górnikiem Zabrze
Juz nie przesadzaj ze Gornik to jakis klub na uboczu! Szkoda, ze nie bedzie ekipy Piasta, zawsze lepsze widowisko niz bez kibicow w klatce gosci. Niestety KSG pozbylo sie Milika i prawdopodobnie trener odejdzie w lecie do Wisly. Na razie radza sobie bardzo dobrze. Dzis tylko 3 pkt!
Fajnie ze temat żyje i nie ma spin
Juz nie przesadzaj ze Gornik to jakis klub na uboczu! Szkoda, ze nie bedzie ekipy Piasta, zawsze lepsze widowisko niz bez kibicow w klatce gosci. Niestety KSG pozbylo sie Milika i prawdopodobnie trener odejdzie w lecie do Wisly. Na razie radza sobie bardzo dobrze. Dzis tylko 3 pkt!
Fajnie ze temat żyje i nie ma spin

Dokładnie to był mecz Górnik vs Trela, Zahorski bramkę trafił, ale i tak jest to drewno, dwie 100% zmarnował, ale to nie tylko on, Olkowski, Iwan, Kwiek trafił w słupek. Bonin wszedł na jakieś 7 minut i już mógł mieć asystę, lecz po strzale Kwieka piłkę sprawował niesamowity dziś Trela i odbiła się od słupka. Więc kaka222 póki co nie można oceniać "Bońka", bo w ciągu tych siedmiu minut zagrał dobrze, zobaczymy, może w następnym od pierwszej minuty wyjdzie. Ciekaw jestem jak się Mośnikov sprawdzi i Słodowy. Olkowski mecz życie, mógł trafić bramkę, ale niestety przy próbie loba, Trela zostawił rękę i zatrzymał jego strzał. Ogólnie to mecz stał na wysokim poziomie, lecz zabrakło skuteczności ze strony Zabrzan, a co do Piasta, to poza pierwszą sytuacją Jurado to nic groźnego nie było, jeszcze tam w ostatnim kwadransie Urban dobrze dośrodkował co był bardzo groźne, lecz Skorupski dał radę wybić. Następny mecz, mam nadzieje, że Górnicy będą mieli tyle samo sytuacji tylko więcej bramek zdobędą.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty