[quote="gregotsw"]Wybór drużyny = wybór poziomu trudności znany z innych gier.(chociaż nie jest tak do końca)
Każdy wybiera, wedle swoich preferencji(ulubiony klub - najczęściej) oraz umiejętności. Nie można za to nikogo krytykować, a tym bardziej kryć się za "plecami" kolegów ze swoim wyborem. Nie ma czego się wstydzić. Cele przecież grając silną drużyną też są inne. Dla słabej wyzwaniem jest awans do ligi wyżej, dla silnej wygrana Ligi Mistrzów. Z tego też względu gra jest tak różnorodna...[/quote]
Dokładnie
Każdy wybiera, wedle swoich preferencji(ulubiony klub - najczęściej) oraz umiejętności. Nie można za to nikogo krytykować, a tym bardziej kryć się za "plecami" kolegów ze swoim wyborem. Nie ma czego się wstydzić. Cele przecież grając silną drużyną też są inne. Dla słabej wyzwaniem jest awans do ligi wyżej, dla silnej wygrana Ligi Mistrzów. Z tego też względu gra jest tak różnorodna...[/quote]
Dokładnie

( za Neymara dałem 45mln w ratach i przez pół sezonu strzelił niecałe 20 bramek, dziwny piłkarz... jest z 5 meczy gdzie strzela po 2-3 bramki potem z 3-4 mecze gdzie nic nie strzeli. Buffon już traci forme powoli, puszcza głupie bramki, ale kupiłem już młodego belga z Chelsea i w następnym sezonie Buffon przejdzie na miejsce rezerwowego niestety, chciałe też kupić 20 letniego francuza na obrone z Reala Madryt... z madrytem ugadałem się na 20mln, ale potem przerwałem, kiedy agent piłkarza chciał dla 20 latka 8mln euro rocznie wypłaty
), Poliego (7,5 mln), Zielera (9 mln), Ademilsona (5,25 mln), Keisuke Hondę (wolny transfer), Kjaera (też wolny transfer) i ostatnio Kyle Walkera (22 mln funtow).
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty