Edytowanie twarzy

arvanis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2012, 20:46    Pytanie
Być może był już gdzieś taki temat, ale nie znalazłem. Czy da się edytować twarze wygenerowanych zawodników? Wiem, że to głupie, ale mam paru zawodników, którzy wyrośli mi na prawdziwe gwiazdy, ale gdy wchodzę w ich profile, pojawiają się wiadomości na ich temat, czy przeglądam statystyki, nie mogę zdzierżyć ich twarzy. Wyglądają jak takie... Mośki. Da się im jakoś przebudować wizerunek?

stefan1984 Młody aktywista

0
26.09.2012 00:59    #1
Możesz sobie zrobić face-paka dla tych regenów, tak samo jak się robi face-paka prawdziwych zawodników. Ściągnij skądś twarze jakiegoś nieznanego klubu, i powstawiaj im numery Twoich niewyjściowych regenów, a później wygeneruj plik config za pomocą programu fm xml, jeśli go gdzieś znajdziesz, albo powpisuj te numery ręcznie, jeśli nie znajdziesz.

Użytkownik uznał post za pomocny

GreatBrain Partyzant

0
26.09.2012 01:01    #2
Opcję, którą Ci polecam jest ustawienie braku twarzy dla wygenerowanych (tj. domyślna twarz). Robisz to tak Ustawienia->Dźwięk i obraz->Ustawienia obrazu-> Wyświetlanie zdjęć (wybierz "Tylko autentyczne";). Odświeżasz skórkę i voilà ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.09.2012 o godz. 01:03

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution