Witam.
Mam do Was takie pytanie czy komukolwiek udało się zbudować nowy stadion w tym klubie? Nie pytajcie o frekwencję, finanse itp. bo gdybym nie miał tych warunków spełnionych to wogóle bym nie zakładał tego tematu. Co roku zwracam się do zarządu z tym pytaniem, ale zawsze efekt jest taki sam. Udało się to komuś z Forumowiczów, czy jest to wogóle możliwe???
							Mam do Was takie pytanie czy komukolwiek udało się zbudować nowy stadion w tym klubie? Nie pytajcie o frekwencję, finanse itp. bo gdybym nie miał tych warunków spełnionych to wogóle bym nie zakładał tego tematu. Co roku zwracam się do zarządu z tym pytaniem, ale zawsze efekt jest taki sam. Udało się to komuś z Forumowiczów, czy jest to wogóle możliwe???

I zarówno w FM11, jak i w FM12 nie udało mi się wybudować nowego stadionu w Madrycie. Zresztą mi to nie było zupełnie potrzebne, ponieważ Bernabeu to świątynia i nie wyobrażałbym sobie granie na innym stadionie, nawet z moim  nazwiskiem w nazwie. W FM12 również pytałem o to co rok, z czystej ciekawości. Rozgrywałem chyba 13 sezonów w Realu, po 9 sezonie już przestałem pytać bo jestem na 99% pewien że nie da sie wybudować Realowi nowego stadionu. Najpierw wiadomo - rozbudują go maksymalnie - ma o ile dobrze pamiętam ok 100 tys miejsc, jest ultranowoczesny i najważniejsze - poza meczami z Barceloną, Atletico, jakimiś meczami w LM - nigdy nie ma 100% frekwencji - i głównie dlatego zarząd nie zgodzi sie wybudować nowego stadionu.															        
 gram osiemnasty sezon, prestiż klubu przez ten czas znacznie się zwiększył, a co za tym idzie - również i frekwencja na wszystkich meczach 
 i tak oto w sezonie ligowym mam 14-16 razy komplet na stadionie, tu jako taki dowód 

Facebook
 Twitter
 YouTube
 Twitch.tv
 RSS
Najnowsze posty