[quote="Asta123"]Witam chciałbym zacząć klubem z lig europejskich obojętnie jakiej ( tylko nie hiszpańskiej) żeby na starcie startował do LE i żeby miał szansę później na LM. Dobrych juniorów i budżet na dobrym poziomie.[/quote]
Stade Rennes gra w LE, ma dobry skład którym możesz powalczyć o LM, mnóstwo talentów i 0 na transfery ale jak byś sprzedał, np. M'Ville to masz już przyzwoity budżet.
Stade Rennes gra w LE, ma dobry skład którym możesz powalczyć o LM, mnóstwo talentów i 0 na transfery ale jak byś sprzedał, np. M'Ville to masz już przyzwoity budżet.

). Zależy mi na tym, żeby klub miał bogatą historię (coś a'la Glasgow Rangers, ale nie z tak pogrzanym budżetem -.-). Kolejny warunek to gra w niskiej lidze, bo oprócz golenia frajerów Legią, najbardziej lubię wprowadzać kluby do wyższych lig. Im niższa liga tym fajniej
Super sie nimi gra...jest 5mln na transfery 2 liga angielska. Jak sprzedasz paru pilkarzy to bedziesz mial z 15mln,chociaz sklad i tak jest mocny. Ja mam polowe 2 sezonu i jestem 4 w lidze narazie,ale to sie moze szybko zmienic,jako ze jestem beniaminkiem
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty