Niedługo okienko transferowe a już kupiłem Adama Johnsona za grosze (7mln) które zaproponował manchester city za tego zawdonika.Sytuacja w tabeli nie wygląda tak różowo bo tylko 5 miejsce.Aston villa przyzwyczaiła wszystkich do remisów w poprzednim sezonie i w FM nie jest u mnie na razie inaczej.Lepsze wyniki to 5:0 z Liverpoolem 2:1 z Chelsea 2:2 z ManUtd.Osiągnąłem również półinał Carling Cup a w nim zmierzę się z wygranym meczu West Ham - Nufc.W finale może na mnie czekać Tottenham lub Bolton. Ogólnie mam ogromne problemy w bronieniu wyniku w końcówkach spotkań zapewne dla tego że nie mam dobrych zmienników na całej obronie,skromnie Digne i Clark mogą grać i tyle ;/ Szukam również innej taktyki która dawałaby mi lepsze wyniki ze stałych fr gry.Obecnie używam Awesome AMC Raikana niestety zmieniając pozycję (gram bez Ofensywnego pomocnika (2 ŚP i DP + Skrzydła i Bent LPK.Nie jest najgorzej ale nie sprawdza się w AV tak jak w PSG gdzie zdominowałem rozgrywki mając mistrza kilka kolejek przed i 25+ pkt przewagi nad drugim zespołem... Może ktoś poradzi co zrobić.Na transfery nie mam zbyt dużo kasy zostało 4 mln które może zainwestuje w sprowadzenie Romario z Vitorii
Najnowsze posty