Właśnie przeglądałem edytor i jego całą zawartość od rozgrywek po kluby. Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego producenci gry tworzą jakieś nieznane kluby z nieznaną reputacją. Pełno takich w Anglii, Szkocji i innych krajach. Skoro i tak nie ma tam przypisanego żadnego człowieka. Jedynie co można sparing zagrać i koniec zabawy? Naprawdę z całe serca chciałbym zrozumieć koncepcje tworzenia bezcelowych rzeczy w tej grze... ale ... nie umiem. Przydałby się ktoś, kto uporządkowałby całą bazę gry. Kto wie czy wtedy rozgrywka chodziłaby na słabszych komputerach szybciej.

Pojawiali się piłkarze widmo, którzy na ekranie składu nie mieli wzrostu i wagi, a po kliknięciu w takiego gra włączała profil innego. Raz miałem crash dumpa, bo źle była ustawiona przeprowadzka na przebudowywany stadion. Ostatnio nie tworzyło mi terminarza rozgrywek, bo w innych rozgrywkach, z którego miał być brany poprzedni zwycięzca nie było ustawionej historii. Tyle sobie na szybko przypomniałem, ale bawiąc się edytorem i robiąc coś niestandardowego trzeba się z tym liczyć. A jaka frajda, jak znajdujesz błąd i go naprawiasz
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty