Witam! Otóż chciałbym sprzedać mojego FM'a, wersję oznaczoną nr 10. Jednak słyszałem, że w wypadku gry FM 12 nie da się sprzedać gry bez konta Steam. Czy w tym wypadku jest podobnie? I czy to oznacza, że gier praktycznie nie da się już sprzedawać? 
Moje drugie pytanie dotyczy rzutów rożnych. W FM 11 wystarczyło ustawić jednemu ze środkowych obrońców nabieg na długi słupek i co najmniej 10 goli w sezonie gwarantowane. Tutaj jest inaczej. Ustawienia mam takie same, lecz bramek dużo mniej. Czy jest to spowodowane zmianą silnika gry, czy może w tym roku taka taktyka przy rzutach rożnych jest już nieskuteczna?
							Moje drugie pytanie dotyczy rzutów rożnych. W FM 11 wystarczyło ustawić jednemu ze środkowych obrońców nabieg na długi słupek i co najmniej 10 goli w sezonie gwarantowane. Tutaj jest inaczej. Ustawienia mam takie same, lecz bramek dużo mniej. Czy jest to spowodowane zmianą silnika gry, czy może w tym roku taka taktyka przy rzutach rożnych jest już nieskuteczna?

Czyli sytuacja FM'a 11 też jest chyba taka sama jak 10? Wtedy Steam jeszcze nie był obowiązkowy.															        

Facebook
 Twitter
 YouTube
 Twitch.tv
 RSS
Najnowsze posty