[quote="madrid7"]Jestem kibicem Realu od 10 lat. Jak mozesz mowic ze to sa cioty? Masz wogole jakis szacunek do nich? skoro oni sa ciotami to kim ty jestes? [/quote]
Bardzo dobrze powiedziałeś madrid7 ja też jestem kibicem Realu ale mam również szacunek do innych klubów tj.FC Barcelona czy Manu czy Manchester City.
Tak samo jak bym napisał ,że Messi to ciota Ronaldo to kozak albo na odwrót wiecie co wam powiem nie wiem kto jest najlepszym piłkarzem na świecie ale wiem ,że 2 jest Ronaldo

./
Zaraz będzie fala krytyki ale nie można obrażać klubów czy piłkarzy bo nam się nie podobają trzeba być kulturalnym a jak komuś nie pasuje to niech idą z tej strony bo to jest wk**** ,że tylko narzekamy a że to konus jest a Ronaldo to fajtłapa czy Rooney to łysa ruda pała. Jakiś szacunek trzeba mieć bo wy takim piłkarzom nigdy nie dorośniecie do pięt i pewnie nawet nigdy nie dostaniecie się do takich klubów jak Real Madryt , Barcelona czy chociażby Arsenal.
Przepraszam za słownictwo ale to mnie wkurza ,że ktoś narzeka i nie ma szacunku do piłkarzy.
Najnowsze posty