Więc gram swoją reprezentacją Maroka. W 2012 dotarłem do finału Pucharu Narodów Afryki, gdzie uległem 2-3 po ciężkim boju z Wybrzeżem Kości Słoniowej. Nadszedł czas ogólnej laby (mecze eliminacyjne z Burundi i Suazi) i w końcu EURO 2012. I co tam odkryłem? Niemcy mają jakiś nowych piłkarzy i całkowicie wymienili skład z 2010 roku. Wiem, że to ma związek z jakąś licencją czy prawami i tak dalej. Poczytałem, że można to wymienić za pomocą jakiejś łatki Vetry. Chciałbym jednak zapytać, czy łatka jakoś logicznie reaguje i przypisuje osiągnięcia jakiegoś "tworu" do realistycznego piłkarza. Po ponad 2 sezonach moim zdaniem nie ma sensu się wymieniać składu. Na przykład czy osiągnięcia Podolskiego będą ze stanu lipiec 2010 czy komputer automatycznie dopisze mu kilka meczy i bramek z okresu 2010-2012? To raczej głupie robić wyrwę dwuletnią w życiu Klose, Neuera czy Ozila i jedynie zostawić ich reprezentacyjne osiągnięcia oczami wyobraźni. Chyba, że jest możliwość dopisania im statystyk.									
							//Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.12.2011, 22:18

oraz szybkie pytanie: Czy w FM2012 jak wgram tego fake to muszę zaczynać od nowa? Bo mi już tak wspaniale idzie? (reprezentacje są potrzebne bo objąłem kontrolę nad kadrą narodową Włoch)

Facebook
 Twitter
 YouTube
 Twitch.tv
 RSS
Najnowsze posty