Witam. Mam problem z doborem klubu. W poprzednim zapisie rozpocząłem grać PSG, po czym skoczyłem grać po 4 latach (w grze). Wkurzyła mnie zbyt szybka droga na sam szczyt, bo pod koniec gry obejmowałem Liverpool, i na nim właśnie skończyłem. Wkurza mnie też że zaczynam grać jako bezrobotny z reputacją krajową a mimo to po jakimś czasie dostaje pracę w Osasunie. Nie oszukujmy się, wątpię żeby menedżer znany tylko w ojczystym kraju i bez jakichkolwiek trofeów, dostał ofertę z klubu z ligi hiszpańskiej... Zmieniam reputację w edytorze ale to na nic. A co do wymagań nowego klubu:
-Bardzo spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)
-Nie mam wymagań co do krajów. Egzotyka mile widziana (grałem przez chwilę w Al-Ahli katarskim). Nawet szczerze powiem chciałbym zacząć grać w jakimś egzotycznym kraju, z drugiej strony w tej grze nie spotykam się aby piłkarze chodzili na "piłkarską emeryturę" do krajów np.Arabskich (przynajmniej nie tak często)
-Brak wymagań co do obcokrajowców (w Katarze ograniczenia: 7 obcokrajowców zgłoszonych, i 6 max na boisku). Budując silną drużynę, raczej nie będę bazował na piłkarzach z rodzimego kraju
-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili piłkarze z Europy (Al-Ahli - 3250 ;/)
Przeszukując neta napotkałem 2 zespoły: Guangzhou Evergrande i Al-Ittihad. Spróbowałem swoich sił w Guangzhou Evergrande ale mają beznadziejne przepisy w swojej lidze (I mało na transfery). Chciałem również spróbować w Al-Ittihad, ale niestety nie działa mi liga Arabii Saudyjskiej (CM Revolution Asian (..) ;/).
Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam
EDIT: -Nie chcę klubu z silniejszych europejskich lig
-Bardzo spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)
-Nie mam wymagań co do krajów. Egzotyka mile widziana (grałem przez chwilę w Al-Ahli katarskim). Nawet szczerze powiem chciałbym zacząć grać w jakimś egzotycznym kraju, z drugiej strony w tej grze nie spotykam się aby piłkarze chodzili na "piłkarską emeryturę" do krajów np.Arabskich (przynajmniej nie tak często)
-Brak wymagań co do obcokrajowców (w Katarze ograniczenia: 7 obcokrajowców zgłoszonych, i 6 max na boisku). Budując silną drużynę, raczej nie będę bazował na piłkarzach z rodzimego kraju

-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili piłkarze z Europy (Al-Ahli - 3250 ;/)
Przeszukując neta napotkałem 2 zespoły: Guangzhou Evergrande i Al-Ittihad. Spróbowałem swoich sił w Guangzhou Evergrande ale mają beznadziejne przepisy w swojej lidze (I mało na transfery). Chciałem również spróbować w Al-Ittihad, ale niestety nie działa mi liga Arabii Saudyjskiej (CM Revolution Asian (..) ;/).
Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam

EDIT: -Nie chcę klubu z silniejszych europejskich lig
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.01.2012 o godz. 22:46
Najnowsze posty