Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

Jebator Proletariat

0
07.08.2006 17:56    #160
Przydałoby się molestować piłkarzy, że jeszcze raz spiepszą mecz to będą musieli zrobić loda menadżerowi.

Post pomocny

Yarecq Proletariat

0
10.08.2006 07:58    #161
na pewno rozmowa z graczami co zyskaja lub straca przychodzac do nas, mozliwosc kupna infrastruktury klubowej w stylu sklepieki szkolki na calym swiecie (wybieranie miast) fan cluby, latwiejsza sprzedaz zawodnikow ze swojego klubu no i przydal by sie snieg na boisku w zimie no i popracowac nad funkcja zgrupowan no i przedewszystkim jak wam dyrektor klubu mowi ze chetnie widzialby kilka gwiazd w Twoim zespole to niech bedzie lista tych zawodnikow

Post pomocny

FOOTBALL TEAM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2006 15:45    #162
1. lepiej poprowadziony trening. karzdy człowiek jest od czegoś innego....
2.lepsze negocjacje z piłkarzami
3.lepsi łowcy talentów
4.my decydujemy o rozbudowie stadionu, funduszach, kogo lubimy a kogo nie
5.pokazywanie pucharów jakie sie zdobyło( miło popatrzeć na swoje osiągnięcia
6. lepsza promocja młodych zawodników.
7. więcejwypowiedi w mediach i do piłkarzy
8.STWORZENIE LEPSZEJ GRY NIŻ FM 2006

8.1 TA GRA TO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FM 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post pomocny

Marcinho Proletariat

0
11.08.2006 16:21    #163
Ja osobiscie chcialbym zeby usprawnic prace sedziów (głownie bocznych), gdyz denerwujące jest odgwizdywanie kilkunasto metrowego spalonego po 15-20 sekundach :/
Mozna by bylo taką niewielką graficzną zabawe wprowadzic i zeby boczni podnosili chorągiewke (ale to juz troche glupie) :D:D:D

Post pomocny

predaktor Młody aktywista

0
19.08.2006 02:35    #164
ja mysle ze powinno byc napisane ile kosztuje dana rozbudowa

Post pomocny

predaktor Młody aktywista

0
19.08.2006 03:01    #165
Wiekszy dostep do naszej mlodziezowki(klubu),podglad na nia i ich postepy.

Post pomocny

rinho Partyzant

0
19.08.2006 03:20    #166
Będzie coś takiego. Podobno właśnie w młodzieżówkach ma zajść największa rewoucja następnego Fma

Post pomocny

potteromaniak Młody aktywista

0
19.08.2006 04:02    #167
Jak dla mnie to powinna byc tez taka opcja jak poproszenie zaprzyjaznionego(i tylko takiego) trenera o polecenie nam jakiegos pilkarza. Opcja moze i trudna do wprowadzenia, ale czesto wykorzystywana w rzeczywistosci

Post pomocny

potteromaniak Młody aktywista

0
19.08.2006 04:04    #168
O i jeszcze roznica w cenie zawodnika. Jak dla mnie to troche dziwne jest ze zawodnik ktory w lidze polskiej kosztuje jakies 4-5 mln zl, na przyklad od razu po transferze do Anglii kosztuje 5 razy wiecej.

Post pomocny

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.08.2006 04:31    #169
a mi widok 2D nie przeszkadza
zeczywiscie mogliby dodac troche wiecej komentarzy, rozmow z zawodnikami przed podpisaniem kontraktu(co zyska przychodzac do nas), kiedy chcesz(np. zapytac czy czuje sie juz ok po kontuzji), przed meczem(czego oczekujemy, jak maja grac, na kogo uwazac)
poprawic powinni juz istniejace bledy
szkolki mlodziezowe(np. od 10-12 roku zycia)
zdarzenia losowe(np. choroba kogos z rodziny, slub) uniemozliwiajaca gre w nast. meczu
ogolnie wieksza interakcja ze swiatem
rozgrzewka w czasie meczu(czasami bardzo pomaga w zyciu,np.prowadzisz 1-0 mozesz wystraszyc menago przeciwnika ze zaraz wpuscisz na boisko supersnajpera, on wpusci obronce zebys mu nie nastrzelal wiecej goli a ty w ostatniej chwili rezygnujesz z wprowadzenia go i latwiej ci utrzymac wynik)
stale numery na koszulkach w europejskich pucharach
wiecej pozycji do wyboru(denerwuje mnie jak chce ustawic srodkowych obroncow troche blizej swojej bramki i nie moge bo robia sie libero, albo nie moge ustawic srodkowego pomocnika jako troszke cofnietego albo wysunietego bo robi mi sie DM albo AM C)
wiecej strzalek i polecen taktycznych

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution