reputacja ligi polskiej na 9.3.0

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2009, 17:55    Pytanie
yo ziomy.pytanie..gra ktos dluzsza kariere w lidze polskiej na patchu 9.3.0?? interesuje mnie jak dobrzy zawodnicy moge przechodzic do klubu ligi polskiej po sukcesach typu coroczny cwiercfinal/polfinal/final europejskich rozgrywek..przechodza zawodnicy z dobrych klubow primera, premier lub np serie A??

Yakuza Młody aktywista

0
06.05.2009 18:22    #1
Raczej nie przechodzą, chyba, że są podstarzali lub na wolnym transferze. Ja do Lecha w pierwszym sezonie ściągnąłem Fiore, gdy był on na wolnym transferze. Ale jakbyś chciał ich kupić to raczej oni nie będą zbytnio chcieli przyjść. Wiadomo, lepiej grać w średniaku włoskim niż w np. Wiśle Kraków w meczu z ŁKS/

0
06.05.2009 18:47    #2
bo wiesz..gralem na 9.2.0 i do wiselki przechodzili b.dobrzy newgeni ale byli bardzo przepakowani.poza tym byli na starcie swojej kariery-i na wolnym transferze..a mimo tego mieli staty po 14-18 w najwazniejszych atrybutach......na 9.3.0 czegos takiego nie ma i bardzo dobrze bo to bylo nierealistyczne.wogole to zamarzylo mi sie zrobic potege z mojej wisly ale w przyszlosci bez dobrych transferow bedzie ciezko.a jak tam sukcesy w lechu?? ktory rok??

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.05.2009 18:52    #3
No musisz naprawdę bardzo długo pograć, żeby gwiazdy światowego formatu mieć. Chyba, że w edytorze "podkręcisz" lige polską. Nie chodzi o przewał, żebyś miał najlepszych zawodników w swojej drużynie, ale chodzi o podwyższenie poziomu całej ligi. Ja tak zrobiłem i np. moge od początku do Lecha kupować takich piłkarzy jak Barnetta Tranquilo. I Orange Ekstraklasę mam na poziomie Eredivisie gdzieś.

0
06.05.2009 18:58    #4
wlasnie nigdy nie korzystalem z edytorow i raczej nigdy nie skorzystam..chodzi oto zeby z niczego zrobic cos hehe choc jezeli po latach sukcesow nie bedzie mozna kupic ciekawych grajkow to niewatpliwie blad SI...cos mi sie obilo o uszy ze moze w fm2010 bedzie z tym lepiej choc to podobno wcale nie jest takie proste .......podobno...

Adonim Partyzant

0
09.05.2009 03:21    #5
Ja tak jak kolega wyzej trochę "podniosłem" poziom naszej ligi [coś na poziom Holandii lub Portugalii] ale to tylko dla dobra jej samej.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.