Zwisy

Snpr9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.02.2009, 13:09    Pytanie
Cześć wszystkim! Po przeszukaniu tej (i innych stron o FM09) nie napotkałem takiego błędu. A mianowicie: gra zawiesza mi się zaraz po odpaleniu gry. Miałem też błąd "invalid token" (czy coś koło tego- save.xml) działałem według waszych rad(reset_preferences), formatowałem i nic. Błąd nie wyskakuje, bo czasami nawet logo SI nie zdąży wyskoczyć. Ewentualnie (jak zdąże) wcisnę alt+ctrl+del i wtedy chociaż do menu głównego wejdę, jednak chwile potem znowu zawias. BŁAGAM O POMOC!
Z góry dzięki, nie dajcie mi umrzeć ;)

Dodam tylko, że gra długo działała normalnie 2,5 sezonu w lidze polskiej. Po prostu nagle się odwidziało i zonk. Frameworki itp. też próbowałem.
Lig włączonych mam 1
PC: Athlon 2200+; 1GB ram; GeForce5600xt; winda xp + 2 dyski podłączone.
Nie wiem czy to istotne, ale może Wam pomoże w rozwiązaniu mojego problemu.

Snpr9 Partyzant

0
28.02.2009 18:56    #10
FM jest tam, gdzie nie ma windy i to troszkę komplikuje sprawę. Próbowałem odpalić w trybie awaryjnym, ale wtedy grafika z awaryjnego nie daje rady.

Kash Przodownik pracy

0
28.02.2009 19:08    #11
A jak inne gry Ci działają? Włączałeś jeszcze jakieś oprócz Strongholda i FMa? Bo mam podejrzenie, że to może być wina sprzętu. Po prostu gdy włączasz FMa komputer musi zwiększyć "obroty" i być może procesor lub inna część, tego nie wytrzymuje. Kiedyś miałem ten sam problem co Ty i pomogła dopiero wymiana wadliwego procesora.

PS. I jeszcze jedno nie zmieniałeś jakichś części w komputerze przed pojawieniem się błędu ?

Snpr9 Partyzant

0
28.02.2009 20:55    #12
Sprawa wygląda tak: FM zawiesza się zawsze. Twierdza od czasu do czasu, ale da się grać. Fratera (ponoć tak się to odmienia) odinstalowałem, bo zwis. No fakt z grami coś nie gra. Ale z drugiej strony Windows chodzi bardzo stabilnie, nawet stabilniej niż dotąd, ale jak mówiłeś, na gry może potrzebować więcej mocy, której być może brak.
Może jak z napędami się "bawiłem" , to zepsułem coś odłączając tudzież podłączając taśmy. W każdym razie brat zaczyna zbierać na laptopa ;) A części? Hmm, podłączałem inną nagrywarkę ale wróciłem do poprzedniej. I raczej nic poza tym. Poza tym przy zawieszeniu się PC moja wieża (podłączona do PC) wydaje jakiś dziwny krótki dźwięk i muszę resetlwać

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.02.2009 o godz. 21:39

Snpr9 Partyzant

0
05.03.2009 18:36    #13
Ehh... Wystarczyło kompa rozkręcić, podłączyć kabelek od dźwięku do dvd, odkurzyć z kupek kurzy (cała karta zasyfiona była) i działa elegancko ;) Dzięki tym, którzy chcieli mi pomóc (a nie walić jakieś smuty, nie czytając tekstu :P). Nie chcę tutaj modować (ha, ale mi neologizm wyszedł ;] ) ale temat do zamknięcia. :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution