Konfiguracja kitsów do FM2009

EineMinuteBitte Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.02.2009, 16:18    Pytanie
Właśnie dzisiaj kupiłem FM2009 i po licznych problemach które ta gra mi zdążyła już przysporzyć pojawił się kolejny którego jednak pokonać nie potrafię.
Najważniejsze to to że nie ma folderu: Program Files/Sport Interactive/data/graphics/pictures... a więc nie wiem gdzie są docelowe DEFAULT tych kitsów które już są. Więc jak czytałem w instrukcji instalacji logosów wyczytałem że trzeba to instalować do folderu Mojedokumenty/sport interactive.../ Ale problem jest taki że jak wstawiłem DEFAULT tych kitsów na obrazku poniżej to jednak pojawia mi się ten styl domyślny w przypadku jeśli nie mam kitsów. Moje pytanie: gdzie jest ten folder z tymi kitsami domyślnymi, zdjęciami itp... i jak zlikwidować ten 3 strój i zamienić na taki jak w tym stylu z kitsów 1 i2 ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.02.2009 15:27    #10

0
25.02.2009 17:20    #11
Mam jeszcze jedną prośbę. Też raczej nie opłaca się zakładania tematu do tak błachej sprawy więc tutaj ją zapodam. Otóż bardzo bym prosił żeby ktoś skopiował mi pewne kitsy które znajdują się: D:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009 oolsdata editoreditor datakits. Są to domyślne kitsy które były tutaj przy instalowaniu. Ja niechcąco na nie nałożyłem jakieś inne i w edytorze mi wyskakuje tylko ćwiartka koszulki. Więc jeśli jakaś osoba by mogła wrzucić te kitsy np na megaupload albo rapidshera to będę wdzięczny...

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2009 18:04    #12
Proszę bardzo.

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

0
25.02.2009 18:06    #13
dzięki ;-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution