Kondycja

Morrison7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2009, 17:58    Pytanie
Mam takie pytanko co do kondycji. Prowadzę Man City i rozgrywam mecz co 3-4 dni i po meczu skład, który grał ma kondycję ~92 do 96 %. I tu pytanie, czy z taką kondycją wyprowadzać zawodnika w następnym meczu? Nigdy tego nie robiłem, gdyż mam dwa bardzo silne składy i stosują co mecz rotację, ale jeśli chodzi np. o króla strzelców to żaden z moim zawodników nie ma szans. W połowie sezonu w klasyfikacji strzelców pierwszy jest Dean Asthon z dorobkiem 21 goli i rozegrał wszystkie możliwe mecze, fakt, że West Ham United nie występuje w pucharach europejskich i w innych szybko odpadli, ale patrząc na C.Ronaldo też ma prawie wszystkie z możliwych występów zaliczone. I tutaj kolejne pytani czy też macie taką kondycję czy to u mnie wina treningu? Używam TUGA. Pozdrawiam

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
22.02.2009 18:02    #1
Trening TUGa jest bardzo męczący. Ale skoro nie masz zmienników no to musisz takich wystawić. Ja wystawiam tylko jak ktoś ma MINIMUM 94%. Jak ma mniej to wolę kogoś z rezerw wystawić.
A CR mam wrażenie że w Fm jest jakiś taki słaby.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.02.2009 o godz. 18:04

McMoney Młody aktywista

0
22.02.2009 18:15    #2
ja gram Blaugraną i jak Dani Alves ma np. 93 % to odpuszczam sobie go i daje np. Puyola który ma 96 % a zamiast niego , to na środek daje Caceresa...
Lecz gdybym grał już nie chodzi mi o finał LM bo to końcówka sezonu,ale jeśli grałbym np. z Realem to raczej wystawiłbym Alvesa a to co napisałem wyżej zrobiłbym w następnym meczu...
a i oczywiście mecze też rozgrywam średnio co 3-4 dni :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Palimpsest Młody aktywista

0
22.02.2009 18:18    #3
Na co Ty psioczysz? Kondycja po meczu 92-96%, to w czym problem, przecież to normalne. Ma mieć 100%? Ja nieraz wpuszczam chłopaków z kondycję 85-90 i dają radę.
@

Kash Przodownik pracy

0
22.02.2009 18:19    #4
Ja tam patrze głównie na status gotowości do gry. Jak ma zdolny do gry to nie waham się go wystawić, jak ma zmęczony po ostatnim meczu, to daje mu mecz przerwy ew. sadzam go na ławce i tyle.

Veni Partyzant

0
22.02.2009 19:13    #5
[quote=Kash]Ja tam patrze głównie na status gotowości do gry. Jak ma zdolny do gry to nie waham się go wystawić, jak ma zmęczony po ostatnim meczu, to daje mu mecz przerwy ew. sadzam go na ławce i tyle.[/quote]

Dokładnie.

krolik123 Partyzant

0
23.02.2009 17:24    #6
a ja po kazdym meczu daje pilkarzom ktorzy maja najmniejsza kondyche, 1 dzien wolnego. jezeli meidzyczasie na treningu nie dostana kontuzji, to na nastepny mecz(nawet jezeli jest za 3 dni) ma kondycje powyzej 95, no chyba ze byl potwornie zmeczony.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution