Jak głosować na zawodnika?

Sousek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2009, 20:39    Pytanie
Cze mam problem, chodzi mi to, że gdy wracam z urlopu to w wiadomościach mam, że moge głosować na najlepszego zawodnika ligi brazylijskiej itd, ale ja nie moge nic zrobic, czy jest mozliwe ze zrobil to moj asystent?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
31.01.2009 20:46    #1
Głosować można do jakiegoś tam określonego terminu.Jeżeli przez to że byłeś na urlopie go przegapiłeś to chyba wyręczył Cię Twój asystent.Tak mi się wydaje.

Kajti Partyzant

0
31.01.2009 21:10    #2
Raczej asystent tego nie zrobił za Ciebie, tylko tak jakby już minął termin oddania głosu i po prostu nie mozesz go oddać. Na przyszłość (jeśli to mozliwe) nie radziłbym chodzic na długie urlopy.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
31.01.2009 21:37    #3
jeżeli termin oddania głosów nie minął sprawdź w menu ligi czy jest jeszcze zakładka głosowanie [chyba tak sie zwie]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution