scouting

kruger1985 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2009, 11:14    Pytanie
Witam

Gram legia drugi sezon i mam w sztabie dwóch scoutów z Brazylii a nie mogę ich wysłać do Brazylii na szukanie talentów. Ktoś coś podpowie?

A drugie to dziwna sprawa gdyż w pierwszym sezonie zająłem piąte miejsce nic nie zdobyłem a mój klub przejął jakiś AL-coś tam z Iranu i włożył 230mln zł w klub i rozbudowuje mi bazę treningowa i szkółkę.

FM 2009 oryginał z gram.pl kupiony łatka 9.0.2 nie używam edytorów bo i tak na Viście 64bit nie chodzą.

Pozwoliłem sobie poprawić nazwę tematu, zjadłeś "o". - dop. Grzechoo

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.01.2009, 12:06

Bartez Przodownik pracy

0
28.01.2009 14:44    #10
[quote=chmieluk]Ja ze swojego doswiadczenia wiem że pieniądze nie odgrywają tak wielkiej roli jak tu wszyscy piszą. Grając fortuna dusseldorf awansowałem do 2 ligi niemieckiej i mogłem wysyłać skautów gdzie chciałem pomimo tego że mój stan konta był na minusie jakieś 2M Ł.[/quote]

No zgoda. Tylko że niemiecka 2 liga ma co najmniej identyczną reutację co polska ekstraklasa, a to robi różnicę.

chmieluk Partyzant

0
28.01.2009 14:48    #11
[quote2=Bartez][quote=chmieluk]Ja ze swojego doswiadczenia wiem że pieniądze nie odgrywają tak wielkiej roli jak tu wszyscy piszą. Grając fortuna dusseldorf awansowałem do 2 ligi niemieckiej i mogłem wysyłać skautów gdzie chciałem pomimo tego że mój stan konta był na minusie jakieś 2M Ł.[/quote]

No zgoda. Tylko że niemiecka 2 liga ma co najmniej identyczną reutację co polska ekstraklasa, a to robi różnicę.[/quote2]
Dla pewności trzeba by sprawdzić to w jakimś edytorze ale pewnie masz rację tyle, że to jeszcze komplikuje sprawę jeśli chodzi o odpowiedź co tak naprawdę ma wpływ i w jakim stopniu na to jak wygląda scouting.

kruger1985 Partyzant

0
28.01.2009 15:09    #12
no właśnie mi się wydaje, że dopiero po pierwszym sezonie pracy w klubie można ich tam wysłać gdzieś w świat. Pożyjemy zobaczymy innego sposobu legalnego nie ma ;)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.01.2009 19:13    #13
[quote2=Bartez][quote=chmieluk]Ja ze swojego doswiadczenia wiem że pieniądze nie odgrywają tak wielkiej roli jak tu wszyscy piszą. Grając fortuna dusseldorf awansowałem do 2 ligi niemieckiej i mogłem wysyłać skautów gdzie chciałem pomimo tego że mój stan konta był na minusie jakieś 2M Ł.[/quote]

No zgoda. Tylko że niemiecka 2 liga ma co najmniej identyczną reutację co polska ekstraklasa, a to robi różnicę.[/quote2]

Tu chodzi tez o lige, w ktorej grasz. Zgadzam sie tu w zupelnosci z Bartezem. Ale jak pamietam tamten temat dotyczyl Ligi Polskiej, a tam najwieksza role odgrywaja pieniadze. Wiem bo wiele razy w FM 2008 grałem LEGIĄ i po przekroczeniu granicy 30 milionow nagle moglem wysylac scoutow na cały swiat, a jak powoli zaczalem sie zadluzac(stan konta spadal) to nagle znowu powracalo do wyszukiwania tylko w zakresie Europy. Ale po reszte odsylam do tamtego tematu, bo jeszcze raz wszystko od nowa pisac to szkoda mi palcow.

http://www.cmrev(...)ing.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.01.2009 o godz. 19:15

kruger1985 Partyzant

0
28.01.2009 23:50    #14
Proszę nie pisać email z prośbami o transfery jakie przerowadziłem bo reputacja klubu i ligi nie pozwala na ściaganie mocnych zawodników. Narazie walcze w lidze a potem moze jakies puchary europejskie.
Pozdrawiam

temat zamykamy ;)

Dawidek Młody aktywista

0
29.01.2009 00:02    #15
To jest według mnie błąd w grze. Gram Legią mam 2020r. Wartość klubu to 55M Ł, reputacja zapewne bardzo dobra(wygrałem 2 razy LM i raz PU, o ekstraklasie nie mówię, bo tylko w 1 sezonie nie udało mi się jej wygrać), scoutów mam z różnych poza-europejskich państw, a nadal mogę wysyłać ich tylko do krajów europejskich. Bardzo dziwne...
Pozdro

sebastianoXXI Partyzant

0
01.02.2009 15:49    #16
W siedzibie klubu znajdziesz info gdzie możesz szukać zawodników. np. tylko na naszym kontynencie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution