Witam. Mam bardzo poważnym problem i liczę na waszą pomoc. Mianowicie... na Patchu 9.2.0 gram (a raczej grałem) sezon Manchesterem United. Jak zawsze na początku uporządkowałem wszystko (treningi, zadania skautów, itd.) Pierwszy mecz, słaby rywal, ustawiam taktykę, 5:0. Niby fajnie, ale w kolejnych meczach nie jest tak wesoło. Zarówno środkowi pomocnicy, jak i napastnicy otrzymują dużo słabsze oceny, niż reszta zawodników, a przede wszystkim pada bardzo mało bramek. Myślę sobie... napastnicy są w złych nastrojach, to pewnie przez to. Okazało się to nieprawdą... kolejne mecze, pasek posiadania piłki przez cały czas na czerwono, a po 90 minutach wynik 0:0. Co chwile zmieniam taktykę, rotuje składem i nic! W jednym meczu postawiłem Ronaldo, który był w formie na 'szpicy' to strzelił 2 bramki, ale chyba nie o to chodzi... Berbatov, Tevez, Rooney na półmetku rozgrywek mieli łączni niecałe 10 bramek... A łącznie miałem ich o połowę mniej od Arsenalu. Zaskakująca była również liczba straconych bramek, których na półmetku miałem podajże tylko 5. Taktykę ustalałem pod mecz. Wąskie boisko - gramy szeroko, dobry def.pomocnik rywali - gramy skrzydłami, pada deszcz - gramy bezpośrednimi podaniami. Generalnie próbowałem wszystkie, ale mój stopień frustracji doprowadził mnie do skorzystania z opcji 'zakończ grę'. Zamierzam zacząć od nowa. Proszę o pomoc i jakieś wskazówki. Z góry dziękuję.
Najnowsze posty