zainstalowałem ale grać nie moge POMOCY!

boskiszwed Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2009, 21:04    Pytanie
wybieram "nowa gra" wczytuje się i nagle wyskakuje "nie można wczytać bazy danych" kolejna próba włączenia gry przynosi skutek, więc wybieram drużynę ustawiam profil i GRAM, następnie sejwuje grę. po ponownym uruchomieniu komputera i gry nie mogę jej wczytać ponieważ "zapisana gra nie została wczytana" dziwi mnie to bo u mojego brata na kompie śmiga
(posiadam win. xp sp3, net framework 2.0, direct x 9, nowe sterowniki do k.graficznej)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
20.01.2009 12:05    #10
ta Zapisana Gra (...) to znana na całą FMową Polskę jest :]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.01.2009 o godz. 12:05

boskiszwed Partyzant

0
20.01.2009 12:42    #11
a mógłbyś przytoczyć co cała FMowa Polska może powiedzieć o tym problemie.
wybacz że nie nadążam za "tą Polską" :)

boskiszwed Partyzant

0
20.01.2009 12:54    #12
aha przypominam że to nie jest tak że sobie grałem, sejwowałem i nagle po którymś tam sejwie nie mogę go wczytać, u mnie problem jest tego typu że zaczynając grę, zapisuje ją le juz do tego sejwa wrócić nie moge. Jesli zrobiłbym 20 sejwów na różnych partycjach i w różnych katalogach to i tak efekt byłby ten sam mianowicie taki ze wczytując gre pojawiłby sięi komunikat "zapisana gra nie została wczytana". Więc krótko mówiąc grać moge w FM09 no ale musiałbym mieć gre włączoną 24h żeby uniknąć zapisywania gry
Z tego co się orientuje to w świecie FM był opisywany przypadek związany z tym komunikatem, lecz ja mam problem innego typu wiec nie moge wrócić do wcześniejszeo sejwa(jak to było opisywane w innym poście) bo taki nie istnieje i nie bedzie istniał do momentu kiedy problem zostanie rozwiązany

0
20.01.2009 13:06    #13
Zapisana gra (...) to znaczy po prostu, że sejw się rozwalił. Jeśli nie ma tzw. Backupa to masz po sejwie, I tylko jeśli robiłeś kopie to możesz jakoś dalej grać.
Wpisz w wyszukiwarkę to będziesz miał "trochę" o tym tematów.

Użytkownik uznał post za pomocny

boskiszwed Partyzant

0
20.01.2009 18:08    #14
jak już tłumaczyłem w poprzednich postach to jest pierwszy sejw jaki kiedykolwiek robiłem w FM09 i jeśli zacznę grę od nowa i w pewnym momencie bedzie musiało dojść do tego że ją zapisze to ten zapis też mi padnie, z reszta jak każdy który zrobie w tej grze. Więc od początku kiedy miałem styczność z FM 09 nie mogłem wczytywać zapisanej gry ŻADNEJ!!
Nigdy sie tak nie zdarzyło(wFM 09) że wczytała mi sie zapisana gra.
Jaśniej już chyba tego problemu nie wytłumaczę.
Chodzi o to że skoro nie mogę wczytywać sejwów to nie moge grać
Każdy zapis który zrobie się nie wczyta!!

boskiszwed Partyzant

0
20.01.2009 18:10    #15
[quote=Arek96]Zapisana gra (...) to znaczy po prostu, że sejw się rozwalił. Jeśli nie ma tzw. Backupa to masz po sejwie, I tylko jeśli robiłeś kopie to możesz jakoś dalej grać.
Wpisz w wyszukiwarkę to będziesz miał "trochę" o tym tematów.[/quote]

robiłem kopie zapisów- nic nie pomogło,
nawet zaisywałem gre bez kompresji plików też nie pomaga

boskiszwed Partyzant

0
21.01.2009 15:10    #16
zainstalowałem grę przez steam ale to też nic nie pomogło, powoli zaczynam wątpić w to że ktokolwiek jest mi w stanie pomóc :(
Idę sie wieszać bo życie bez FM-a jest nijakie!!!
No chyba że sie znajdzie jakaś osoba o niewyobrażalnej wiedzy i umiejętnościach, co będzie wiedziała w czym problem.

POMOCY!!!!

0
21.01.2009 15:25    #17
Ale na pewno masz oryginał?
A! Głosik może wiem ^^

(zazwyczaj dostaje sie pomarańcz za ciągłe nabijanie i pisanie posta pod postem)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.01.2009 o godz. 15:25

Veni Partyzant

0
21.01.2009 17:16    #18
[quote=boskiszwed]
No chyba że sie znajdzie jakaś osoba o niewyobrażalnej wiedzy i umiejętnościach, co będzie wiedziała w czym problem.

POMOCY!!!![/quote]

Pisząc w ten sposób jesteś nie fair wobec innych osób bywających na tym serwisie. Albo rozwalił ci się Save, albo...

boskiszwed Partyzant

0
21.01.2009 17:39    #19
[quote2=Veni][quote=boskiszwed]

POMOCY!!!![/quote]

Pisząc w ten sposób jesteś nie fair wobec innych osób bywających na tym serwisie. Albo rozwalił ci się Save, albo...
[/quote2]
Wybaczcie
Chodzi o to że każdy Save mi sie rozwala

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution