Trening Juniorów

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.12.2008, 09:43    Pytanie
Witam.

Właśnie pozyskałem 4 wysokiej klasy trenerów juniorów. Zastanawiam się w jaki sposób przypisać ich do treningu :

- czy zostawić aby cała czwórka zajmowała się wszystkimi aspektami treningu ? -

- porozdzielać tak aby każdy trenował to co potrafi najlepiej a pozostałe (wolne) aspekty treningu pozwolić trenować trenerom z 1 zespołu ? -

- czy może w końcu przypisać trenerom juniorów po kilka przydziałów a trenerów z 1 zespołu nie dopuszczać do treningu juniorskiego ?-

A może macie jeszcze jakieś inne propozycje ? Czekam.

arturdavid Partyzant

0
17.12.2008 12:19    #1
Ja bym wybral to:)
" porozdzielać tak aby każdy trenował to co potrafi najlepiej a pozostałe (wolne) aspekty treningu pozwolić trenować trenerom z 1 zespołu ? -"

Ja staram sie wyszukiwac takich trenerow, aby mieli wymagane atrybuty ktore sa mi potrzebne a do tego niezla prace z juniorami. Kontraktuje tego pana nie jako trenera pierwszego zespolu, ani trenera juniorow. uniwersalnie jako trenera. Wszystko tez zalezy jaka grasz ekipa i na ile mozesz sobie pozwolic. Jak grasz MU czy Barca to nie musisz kombinowac..

ale jeden trener-jedno zadanie:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.12.2008 o godz. 12:24

Użytkownik uznał post za pomocny

0
17.12.2008 13:26    #2
No na taki luksus żeby przypisać jednego trenera juniorów do jednego zadania nie mogę sobie (jeszcze:P) pozwolić.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
17.12.2008 15:15    #3
Wiadomo, najlepiej jak jeden zajmie się jednym, większy pożytek. Jak nie możesz to może chociaż żeby jeden trener miał 2 zadania. No na przyzwoitym poziomie.

0
17.12.2008 15:33    #4
[quote=Arek96]Wiadomo, najlepiej jak jeden zajmie się jednym, większy pożytek. Jak nie możesz to może chociaż żeby jeden trener miał 2 zadania. No na przyzwoitym poziomie.[/quote]

To rozwiązanie wygląda raczej średnio - dwie umiejętności na trenera j. - to max 3 gwiazdki ... Wiem że w był podobny temat do którejś z starszych odsłon Fm-a, wynikało z niego że układ w którym "trener"(nawet ten z treningiem juniorów na 20) trenuje zawodników z 1 drużyny i juniorów - jest kiepskim rozwiązaniem ... no ale szczegółów nie pamiętam, to raz, a dwa to nie wiem jak to się ma do obecnej wersji Fm-a.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.12.2008 o godz. 15:35

0
17.12.2008 15:43    #5
Zależy jakiego trenera znajdziesz.

Tutaj masz ile m,ają mieć pktów by mieć max. Kiedyś z tego korzystałem i przydało się.

0
17.12.2008 16:15    #6
[quote=Arek96]Zależy jakiego trenera znajdziesz.

Tutaj masz ile m,ają mieć pktów by mieć max. Kiedyś z tego korzystałem i przydało się.[/quote]

lol pokaż mi chociaż jednego trenera w całej serii Fm/Cm który jest w stanie szkolić dwie (lub więcej) umiejętności na max. poziomie. Oczywiście trenerzy "data edit" mnie nie interesują.

0
17.12.2008 16:19    #7
No nie da rady. No ale byc może jest, że chociaż na 4 gwiazdki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.