Prob. z uruchomieniem

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2008, 17:18    Pytanie
Witam.

Podczas gry wystąpiły następujące błędy (foto)

Po raz pierwszy błąd pojawił się na uruchomionej grze, a na chwilę obecną pojawia się podczas próby wczytania zapisanej gry.

Wiem że coś nie tak z pamięcią ale ... no właśnie co ? help

Wyłączyłem pozostałe programy, przestawiałem status, reinstalowałem, przestawiałem pamięć wirtualną - nie pomaga.

Rozegrałem 1,5 sezonu i do tej pory nie miałem żadnych prob. Piecyk jest na tyle mocny że Fm niema prawa mu podskoczyć (profil)

Byłbym wdzięczny za pomoc.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.12.2008, 17:57

0
16.12.2008 19:22    #10
Abramis z tego co napisałeś prob. występuje tylko z defragmentacją - mam duży dysk i zawsze odwlekam def(...) do ostatniego momentu :P

Ale coś mi się zdaje że właśnie ten moment nastąpił.
Tylko tak się zastanawiam czy nie lepiej od razu uderzyć formatem ... bo wina leży ewidentnie gdzieś po stronie sys. operacyjnego.

Abramis Partyzant

0
16.12.2008 20:43    #11
Zapuść defragmentację na noc jak możesz. Najpierw systemową przejdź. Jeżeli FM'a masz zainstalowanego na innej partycji to dopiero potem defragmentacja tam. Niektórych denerwuje działający komp podczas spania, dlatego dopisek "jak możesz" :)
Jeżeli nie masz dużo danych, które warto zachować to można i formatem. Ja mam 500 GB dysk i staram się go trzymać w miarę poskładanego, bo miałbym za dużo do stracenia na formacie :) Po za tym dużo roboty z przerzucaniem danych itd...

0
16.12.2008 20:54    #12
Spoko defragmentacja już zapuszczona. A ja jestem w tej dobrej sytuacji że mogę się przesiąść na drugi komp i tam pośmigać w Fm-a :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution