Dodatkowe Państwa, a Ligi Grywalne

Spinx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.12.2008, 22:55    Pytanie
Witam, mam takie pytanie... Jest różnica pomiędzy Ligą grywalną a wybranym dodatkowym państwem?.. Dodam o co chodzi.. chodzi o to czy jak wybiorę dodatkowe państwo (np. Brazylia) to czy wszyscy zawodnicy bd?(z tego kraju?) i czy bd miał tych samych zawodników, jak po dodaniu Ligi Grywalnej (W tym wypadku Brazylijskiej) ? Sory że to tak źle napisane.. ale jestem na laptopie.. i mi się **** pisze.. aa.. i sorka że temat na suflerze.. ale potrzebuje pilnej odpowiedzi

thegunner20 Młody aktywista

0
15.12.2008 22:58    #1
po wybraniu dodatkowego państwa będą wszyscy zawodnicy z danego kraju ale nie sądze byś miał tych samych zawodnikow jeśli wybierzesz Ligi Grywalne

Użytkownik uznał post za pomocny

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
15.12.2008 22:59    #2
Kiedyś spróbowałem i miałem 3/4 piłkarzy a nie wszystkich.
I był taki temat ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.12.2008 o godz. 22:59

Spinx Młody aktywista

0
15.12.2008 23:01    #3
Ok wielkie dzięki panowie.. to wybiorę jako grywalną. Męczyło mnie to... dobrze, że mój komp wytrzyma tyle lig.. :P ok jeszcze raz dzięki za pomoc

@arek96

"I był taki temat ;) "

Nawet jak był to sory.. spieszyło mi się.. ok lece na kompa.. bo dysk już hasa..(musiałem nowy podłączyć.. bo stary się zrypał.. nie ma to jak z 200gb na 80 xD)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.12.2008 o godz. 23:02

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.12.2008 23:06    #4
Liga grywalna - będziesz miał wszystkich zawodników z danej ligi. A jak wiesz, w lidze np Belgijskiej mogą grać Argentyńczycy, Brazylijczycy, Ukraińcy itp. Dodatkowo nie wczytają się wszyscy gracze z Belgii.

Wczytując wszystkich graczy z Belgii, będziesz takowych posiadał, jednak bez ligi belgijskiej, nie będziesz miał w/w graczy z Argentyny czy Ukrainy.

Dlatego najlepiej wybrać ligę z danego kraju i wszystkich zawodników :P

A różnica między ligami grywalnymi i niegrywalnymi - kiedy wczytasz to drugie, zawodnicy będą szarakami. Jeśli do ligi niegrywalnej dodasz wszystkich zawodników z danego kraju, to będziesz widział rozgrywki ligowe i wszystkich piłkarzy, ale zespoły nie będą podzielone na U-18 czy rezerwy. Będzie tylko jedna, pierwsza drużyna.

Ot, taka ciekawostka ;)

Spinx Młody aktywista

0
15.12.2008 23:16    #5
Rozgrywki ligowe? tzn Tabele?:P hmm ok dzięki za pomoc.. klikam "pomógł"

0
15.12.2008 23:18    #6
Tabele i wszelkie statystyki.

Przydatne, bo w mniejszym stopniu zawala "pamięć" niż grywalne ligi, a efekt jest podobny.

To jest ważne np grając w Anglii. Możesz mieć klub filialny w Belgii i obserwować na bieżąco postępy wypożyczonych obcokrajowców.

Spinx Młody aktywista

0
15.12.2008 23:22    #7
Acha:) Wielkie Dzięki. Akurat ja mam zamiar zacząć grę w Belgii;] Do tego wybrać Kilka Lig.. M.in. Francuska, Angielska,Hiszpańska,Brazylijska,Włoska,Polska,Holenderska.. trochę długo ładuje.. ale gra chodzi płynnie:)

0
15.12.2008 23:24    #8
Jak trafiłem ;)

Akurat przykład z Belgią podałem z tego powodu, że sam gram w Anglii i ważnym było dla mnie wybrać tą ligę ze względu na logiczne pozwolenie na pracę.

Co do samej ligi Belgijskiej - podobno występuje tam błąd, przez który gra wysypuje się o określonej dacie. Tak samo jest w lidze włoskiej. Aczkolwiek mogę się mylić.

Spinx Młody aktywista

0
15.12.2008 23:28    #9
Wrr, nie strasz mnie xD Mam dość już tych błędów.. a polecisz coś innego?.. jakąś inną ekipe?.. średniak? Może Getafe?.. albo Hoffenheim?.. Wolę nie ryzykować z tym bugiem.. a mam już dość wybierania ekip xD.. (tak dla podpowiedzi.. wolę średniaków ligowych albo beniaminków) a co do tych dodatkowych państw.. to wybiorę te.. gdzie są największe talenty;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution