"Przygotowywanie meczu."

R@ZoR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2008, 22:27    Pytanie
Mam pytanie, czy da się w jakiś sposób skrócić czas poruszonego w temacie okresu kiedy mecz jest przygotowywany. Trwa to ponad minutę, nawet gdy ustawiony jest tryb 2D klasyczny. Przy pojedynczych meczach jest to znośne, ale na dłuższą metę staje się irytujące. Jest w ogóle możliwość skrócenia tego czasu?

Mój komp:
Celeron 2,8 GHz
2,5 GB RAM
Radek 9600 256 MB
DirectX 9.0c i NET Framework 3,5 też mam. ;]

dr taktyka Młody aktywista

0
14.12.2008 22:30    #1
Defragmentacja dysku na którym masz zainstalowanego managera powinna pomóc :)
U mnie też tak wolno się wczytywało ale po defragmentacji pomogło i się wczytuje ok. 20s :D

Pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

R@ZoR Partyzant

0
14.12.2008 23:13    #2
Po defragmentacji oczekiwanie skróciło się o jakieś 20 sek. Tak czy inaczej to jest nadaj ok. 50 s zanim podgląd meczu się "przygotuje". ;]

Ma ktoś inny pomysł.

Mimo to dzięki dr taktyka, bo sam proces uruchamiania gry znacznie się skrócił. ;)

wigrus Partyzant

0
15.12.2008 08:59    #3
co zrobić? Dobrze by było wymienić procka, bo wiadomo co może celeron.
Ale z takich spraw które da się zrobić bez kosztów to, czyszczenie i defragmentacja rejestru, optymalizacja systemu, wyłączenie usług nie potrzebnych.
Więcej na google: optymalizacja systemu.

michaeel Przodownik pracy

0
15.12.2008 09:34    #4
Chcesz przyśpieszyć swoją grę to pobierz bezpłatny program Game Speed Adjuster. Korzystam z niego od dawna i naprawdę szczerze polecam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution