Polecenia Indywidualne dla Skrzydłowych

Ameami Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2008, 01:55    Pytanie
Mam pytanie czy Polecenia Indywidualne dla Skrzydłowych lub też bocznych obrońców muszą być jednakowe dla obu ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
14.12.2008 17:52    #10
Z Filipek sory, ale Skrzydłowy muszą dośrodkowywać.

smile Partyzant

0
14.12.2008 17:56    #11
[quote=Arek96]Z Filipek sory, ale Skrzydłowy muszą dośrodkowywać.[/quote]

Co ty za bzdury gadasz? Po co sie wogole odzywasz jak nie masz pojecia? Niby dlaczego skrzydlowy musi dosrodkowywac? A jesli grasz wasko i chcesz by skrzydlowi wchodzili miedzy obroncow? to wychodza na czysta pozycje i maja jeszcze dosrodkowywac?

Ameami Partyzant

0
14.12.2008 17:58    #12
Ooo .. Smile właśnie o to mi chodzi . Chce aby Guardado wchodził w pole k. lub też wcześniej schodził do środka i uderzał z dystansu . Tylko jak to ustawić ?

smile Partyzant

0
14.12.2008 18:02    #13
Szerokosc gry na wasko a skrzydlowym raidy na czesto i w zaleznosci od umiejetnosci ryblinku raidy z pilka na mieszane badz czesto. Oczywiscie srodkowi pomocnicy czeste pilki prostopadle Bocznym orbonca rozniez mozesz dac aby czasem grali pilke prostopadla wlasnie do skrzydlowych czyli bocznym podania prostopadle na mieszane.
Sytuacje moze byc jednak niezbyt dobra jesli trafisz na druzyne ktora gra bardzo szeroko wtedy w zaleznosci kto narzuci swoj styl gry raczej wygrywa:)

Ameami Partyzant

0
14.12.2008 18:09    #14
Tylko że ja gram taktyką dosyć szeroką i taksy wolałbym nie zmieniać bo idzie mi całkiem nieźle . Chciałbym tylko żeby Guardado wykorzystywał swój potencjał . Dałem mu strzały z dystansu na często , raidy i rajdy z piłką , ale wiele to nie zmieniło bo nie chce schodzić do środka i strzelać . Jego akcje dalej najczęsciej kończą się centrą , a napstaników wysokich za bardzo też nie mam .

smile Partyzant

0
14.12.2008 18:13    #15
W FM poki co nie ma fukcji ustawienia jednemu zawodnikowi dgry na wasko badz szeroko... wiec albo ogolnie grasz wasko albo grasz szeroko lub tez czasem tak czasem tak. Jako ze grasz szeroko to z zalozenia Twoj skrzydlowy bedzie biegal blisko lini pola autowego... wiec jesli nie chcesz zmieniac taktyki nie osiagniesz zamierzonego rezultatu

Użytkownik uznał post za pomocny

Ameami Partyzant

0
14.12.2008 18:15    #16
Popróbuje jeszcze . Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły , chętnie skorzystam .

Pozdrawiam i Dzięki !

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution